E posibil ca în locul baronului Buzatu să vină la conducere oamenii denunțătorului Farmazon!

Postat de pe 25 septembrie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, Marius Ghilezan a vorbit despre cazul Buzatu și serialul debaronizării ce rulează în România în ultimii 20 de ani, prezentând care sunt substratul și consecințele.

Detronarea lui Buzatu prin Farmazon are în spate și un plan politic prin care conducerea organizației PSD Vaslui să fie preluată de către Adrian Solomon, care este finul lui Farmazon și care ar conduce alături de ginerele lui Emil Savin, zis „Farmazon”, deputatul Eduard Andrei Popică.

„Eu am spus de la început că această luptă anti-corupție nu este decât o sculă a hegemonului pentru controlul total al elitelor politice și economice ale României. Nu mă dezic de ideea prin care spun că aceasta este o schemă îngrozitoare de înrobire a României. Nu sunt de partea lui Buzatu, dar ceva e cusut cu ață albă”, a afirmat Marius Ghilezan.  

În Codul Penal este prevăzut clar că trebuie pedepsiți atât cei care iau mită, cât și cei care dau, însă în cazul lui Buzatu pare că nu s-a aplicat legea într-un mod corespunzător, a evidențiat jurnalistul Marius Ghilezan. Totodată, autoritățile au intervenit după două ore de la momentul flagrantului. Acestea sunt două dintre elementele bizare din anchetă, scoase la iveală de către Marius Ghilezan. Pare că PSD-ul se bucură că a scăpat de Dumitru Buzatu, care era un ghimpe în coasta partidului. Din PSD și probabil și din PNL indezirabilii vor fi scoși cu forța, cu procese anti-corupție.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background