Lungu: AUR se va lupta împotriva Green Deal-ului şi împotriva migrației ilegale!

Postat de pe 29 mai 2024

Cristian Lungu: Programele PSD şi PNL pentru europarlamentare sunt detestate de români, de aceea evită în mod vădit să abordeze subiectul. AUR se va lupta împotriva Green Deal-ului şi împotriva migrației ilegale, respectiv pentru libertatea de exprimare!

Autor: Oana-Medeea Groza

Într-o ediție specială a emisiunii „Dincolo de propagandă”, moderată de Andrei Gușă la Radio Gold FM, Cristian Lungu, candidat din partea AUR-ului la Consiliul Județean al Cluj-Napoca, a vorbit despre campania la alegerile europarlamentare a partidelor și despre temele asumate de partide în acest context.

Nu există o campanie electorală (în adevăratul sens al cuvântului) pentru europarlamentare, lipsind cu desăvârșire exponenții de vază ai partidelor sau comunicatorii pricepuți ai acestora. E posibil ca anumite studiouri de televiziune să interzică prezența exponenților politici ai unor partide în platouri, sau cel puțin aceasta a fost explicația (sau scuza) oferită de la centru. Persoane de rang secund sau de mai jos sunt prezente la talk show-uri și „mestecă” vorbe fără rost, fără să reușească să capteze atenția publicului, darămite interesul. Pare că nu se uzează suficient mediile de comunicare în actuala campanie electorală.

Uniunea Europeană pune foarte mult accent pe isteria încălzirii globale și pe schimbările climatice, pierzând foarte mult din competitivitate din cauza adoptării politicilor de tip Green Deal. România, aliniată la aceste politici, și-a închis o bună parte din fabrici chiar înainte de termen. Se pune problema dacă încălzirea climatică ușoară, percepută la nivel individual de-a lungul anilor, se datorează fluctuațiilor ciclurilor solare naturale sau dacă este un fenomen ce survine în urma intervenției umane. Măsurile care se impun, cum este inclusiv interzicerea vânzărilor de autoturisme cu motoare termice, nu fac altceva decât să accentueze povara economică care apasă pe umerii UE. Practic, Europa se autosabotează pentru un motiv fals. Cristian Lungu a evidențiat faptul că AUR-ul se va opune politicilor Green Deal, înțelegând absurditatea lor.

Pe tema migrației ilegale non-europene, Cristian Lungu a subliniat că este absolut necesară și urgentă o limitare a permisivității de intrare a altor popoare în Europa, pentru că altfel riscăm să ne distrugem propria cultură, europenii să devină minoritari pe propriul lor continent și să apară probleme și de alt ordin. În legătură cu drepturile LGBT, Cristian Lungu a dezvăluit că la Biroul Electoral Central a ajuns o adresă înaintată de Asociația Accept, care recomandă ca președinții secțiilor de votare de pe teritoriul țării să țină seama de criteriile persoanelor transgender și transsexuale. „Suntem în fața unui posibil fals care va avea loc la alegerile din 9 iunie la locale”, acuză Cristian Lungu, explicând că recomandările venite din partea Asociației Accept lasă loc abuzurilor. Nu există un temei juridic care să-i permită președintelui BEC să oprească votul dacă are suspiciuni despre o persoană că nu este identică cu buletinul de identitate prezentat. Se pune, așadar, presiune la nivel informal (în lipsa unei legislații clare) ca această ideologie transgender să fie acceptată și normalizată.

Emisiunea „Dincolo de propagandă”, moderată de Andrei Gușă, poate fi urmărită live în fiecare vineri începând cu ora 13 pe Facebook Radio Gold FM, dar și pe platforma goldtv.ro. Înregistrările integrale pot fi vizionate pe goldtv.ro, dar și pe pagina de Facebook a postului de radio, Radio Gold FM.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background