Kovesi va fi șefa Comisiei Europene din 2024

Postat de pe 10 mai 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

Ediția de astăzi a emisiunii „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, s-a concentrat pe vizita în România a Laurei Kovesi și declarațiile expuse de către presă, jurnalistul Bogdan Comaroni expunând care ar putea fi concluziile ce le putem stabili în urma acestora.

Mulți dintre jurnaliști pun ultimele acțiuni în România ale Laurei Kovesi pe seama unei posibile candidaturi la președinția țării. Bogdan Comaroni, însă, a afirmat răspicat că ea nu va candida, explicând cum Kovesi a ajuns șefa Parchetului European și care-i sunt planurile de viitor. Laura Codruța Kovesi a fost întâi procuror general al României, concomitent cu mandatul lui Daniel Morar de la DNA. Până să ajungă șef al DNA, Kovesi a ocupat funcția de Înalt reprezentant la Misiunea României de la Bruxelles. Parlamentul European avea deja un organism anticorupție, OLAF. Apoi a fost înființat și Parchetul European.

„Laura Codruța Kovesi are cu totul alt traseu politic. Ea urmărește să-i ia locul Ursulei von der Leyen. În 2029 ea va fi numită șefa UE, poziția deținută acum de Ursula von der Leyen. Asta se va întâmpla dacă ea își restructurează toată forța la Parchetul European. Și o vom vedea extrem de activă la alegerile din 2024”, a explicat Bogdan Comaroni.

Așadar, dacă totul merge conform planului zămislit de Laura Codruța Kovesi în urmă cu mai mulți ani, ea va ajunge la șefia Comisiei Europene, pentru că odată ce Ursula devine nefolositoare, se va prefera ca ea să fie înlocuită de cineva din B9. Kovesi este marioneta perfectă pentru americani, fapt confirmat și de acțiunile sale de protejare a infractorilor ce ar trebui anchetați, cum este și Ursula von der Leyen, care se face vinovată de fel de fel de mișmașuri cu americanii, cu vaccinurile, cu nenorocirea energetică a Europei ș.a.m.d.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background