Jessie Baneș lansează o nouă piesă, cu un mesaj sensibil, autentic românesc:„Frumos îi numele Ana”!

Postat de pe 20 octombrie 2023

Jessie Baneș le cântă tuturor Anelor din România și din lume. Noua sa piesă, „Frumos îi numele Ana”, odă acestui nume sfânt

Astăzi, 20 octombrie, Jessie Baneș a lansat o nouă piesă, intitulată „Frumos îi numele Ana”, o melodie specială, cu un mesaj autentic românesc. Piesa, care aduce un omagiu tuturor Anuțelor, a fost compusă de talentata Jessie Baneș, în colaborare cu Sorin Mihala și Doru Todoruț, împreună cu MD Sound Productions. Artista și-a anunțat fanii pe rețelele de socializare că le pregătește o nouă surpriză muzicală, oferind mici frânturi din melodie încă de când am cinstit-o cu toții pe Sfânta Ana, pe data de 9 septembrie.

„Vineri 20 octombrie la ora 12:00, voi posta ”Frumos îi numele Ana”🌹 Sunt foarte încântată pentru că am scris singură piesa asta și cred că și voi sunteți la fel de nerăbdători ca mine să o auziți Vă invit să vă abonați  la canalul meu de youtube ca să fiți primii care o ascultă ➡️  https://youtube.com/@jessiebanes?si=1TpglmClhcHhQGp4

Momentul mult așteptat a sosit: „Frumos îi numele Ana” a fost lansată pe canalul de Youtube al lui Jessie Baneș!

Pe pagina sa de Facebook, talentata interpretă a dezvăluit detalii din culise, arătându-le fanilor că a filmat videoclipul piesei sale etno, „Frumos îi numele Ana”, în Valea Doftanei, un peisaj mirific pe care îl găzduiește țărișoara noastră, România. Fotograful Adrian Blaj a surprins cu măiestrie frumusețea locului, iar ținutele de la Brinelli Fashion și Nympha Clothing au completat cu eleganță și stil videoclipul.

Nu au lipsit nici „musafirii” la filmări, Jessie povestindu-le fanilor despre un oaspete prietenos ce a intrat în cadru, completând, până la urmă, peisajul rustic și atmosfera neaoșă.

Piesa poate fi ascultată pe canalul de Youtube Jessie Baneș:

Versurile sensibile reamintesc de minunatele valori românești, de copilărie, familie, și de frumusețea tradițiilor, datinilor și numelor noastre românești. Cu siguranță mulți dintre români se pot identifica în versuri, amintindu-și cu drag de bunicile, mamele sau femeile dragi din viața lor care poartă acest nume sfânt.

„Numele ‘Ana’ are mai multe semnificații precum ’grație’, ’favorizată de Dumnezeu’ sau ’renăscută”. Melodia ’Frumos îi numele Ana’ este cadoul meu pentru toate doamnele și domnișoarele din România care poartă acest prenume sfânt. Așa că dacă aveți o Ana în viața voastră pe care o iubiți, o apreciați și vreți să îi faceți ziua mai frumoasă, vă invit să îi dedicați această piesă, pe care am compus-o chiar eu. Eu îi dăruiesc această piesă bunicii mele pe care o cheamă tot ’Ana’ și vreau să știe că o iubesc infinit și că îi mulțumesc pentru toate câte m-a învățat și o va mai face de acum încolo. Să ne trăiască Anele!”, a declarat artista Jessie Baneș.

„Vreau să le mulțumesc celor care s-au implicat în acest proiect pentru profesionalism, Sorin Mihala alături de care am compus această melodie, Octavian Daniel(MD Sound Production) pentru finalizarea ei, Adrian Blaj pentru videoclip și poze iar ținutele mele au fost asigurate de Brinelli Fashion și Nympha Clothing. Am cea mai minunată echipă”, a adăugat Jessie Baneș.

Jessie Baneș s-a născut pe 5 iulie 1996 în Oradea. A primit numele de „Jessie” de la părinții ei, din melodia lui Joshua Kadisson cu același nume. S-a îndrăgostit de muzică la vârsta de 5 ani, când mama ei a înscris-o la primele cursuri de canto. La 11 ani a debutat în lumea televiziunii cu prima ei emisiune pentru copii, “Lumea Copiilor”, la Antena 1. Cea de-a doua emisiune tv pe care a moderat-o a fost la 14 ani, “Time Out cu Jessie Baneș”, în cadrul aceleiași televiziuni.

A urmat liceul C.N. Emanuil Gojdu, profilul matematică-informatică. În 2015 a participat la Vocea României, în echipa lui Marius Moga – poveste unică, pentru că și tatăl ei participa în concurs, ajungând să se dueleze tată-fiică. În 2018 și 2022 a participat la concursul Eurovision, unde a ajuns până în semifinale.

În 2020, dupa terminarea Facultății de Drept din Oradea, a ales să se mute în București pentru a continua cariera muzicală și jurnalistică. Din 8 noiembrie 2021 moderează emisiunea “Golden Hour cu Jessie”, la Radio Gold FM, o emisiune în care își propune să promoveze artiști, dar și oamenii de valoare ai țării. Din anul 2022 s-a alăturat emisiunii Acces Direct, unde este invitată permanentă, în calitate de jurnalistă. Jessie se implică activ pe rețelele sale de socializare, în problemele societății românești, unde postează videoclipuri în care își exprimă opiniile în legatură cu cele mai importante evenimente care au loc în țară și în lume.

Dar marea ei pasiune rămâne muzica. Iubește să compună muzică și să își exprime trăirile, gândurile și valorile prin versurile și linia melodică a pieselor sale. Este o adevărată patrioată, respectă și încearcă să prezerve spiritul tradițional pur românesc în tot ceea ce face. Așa s-au născut și piesele compuse integral de ea: „Prietene Adevărate”, „Hai române, sus paharul!”. În aprilie 2023 a lansat „Meninas Morenas”, în colaborare cu marele toboșar al trupei Phoenix, Ovidiu Lipan Țăndărică, piesă care s-a bucurat de un real succes în rândul fanilor.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background