Israelul e în mare pericol dacă nu stopează ofensiva în Gaza, își joacă chiar existența ca stat!

Postat de pe 19 octombrie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, jurnalistul Ion Spânu a pus sub lupă dezastrul umanitar previzibil din Orientul Mijlociu.

Netanyahu este pregătit să-și arunce țara într-un război extrem de periculos care va stârni întreaga lume arabă, provocând, cel mai probabil, atacuri teroriste și proteste de amploare (deja începute) în Europa, unde sunt refugiați milioane de musulmani. Marcel Ciolacu, prin vizita sa în Israel, și-a băgat nasul unde nu-i fierbe oala și e posibil ca România să sufere din cauza partizanatului cu Israel și cu Ucraina.

Nimeni nu pare să-și mai dorească pacea. Există multe poziționări care susțin masacrarea Hamas-ului, chiar dacă acest lucru implică și uciderea a câtorva zeci sau sute de mii de palestinieni nevinovați. Bătălia cu grupările teroriste trebuie să ia alte forme, nicidecum cea a unei riposte tot cu caracter terorist. Dacă se vor demara acțiuni de proporții în Fâșia Gaza, Israelul ar putea dispărea de pe suprafața Pământului, susține jurnalistul Ion Spânu.

Liderii Rusiei și Chinei nu s-au exprimat cu privire la dezastrul recent din Israel, mișcare pe care Ion Spânu o consideră înțeleaptă. Nu este momentul ca aceste mari puteri să intervină în conflict. E clar că omenirea se află într-o situație foarte delicată, fiind condusă de lideri slabi, care nu știu să negocieze și care par să nu-și mai dorească pacea.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background