Cristian&Clarissa la Golden Hour: Latura ezoterică și numerologică a conflictului din Israel

Postat de pe 20 octombrie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Golden Hour cu Jessie”, moderată de Jessie Baneș la Radio Gold FM, Cristian Terran și Clarissa Damian au analizat conflictul fierbinte ce a izbucnit în Orientul Mijlociu, între Israel și gruparea teroristă Hamas, prezentând unele aspecte necunoscute despre acesta, cu accent pe numerologie și ezoterică.  

Începând cu anul 2020, omenirea a intrat într-un joc măsluit de către liderii mondiali, vizibili și oculți. Din 2004 și până în 2024, ne aflăm sub energia Celei de-a 8-a Stele, ceea ce va genera schimbări karmice și transformări bruște. Războiul din Ucraina a început pe 24 februarie 2022, data aceasta având în componență numerele operative 14 (ține de sectorul militar și de armată), 5, 10, 1, iar conflictul israeliano-palestinian a izbucnit pe 7 octombrie 2023, numerele operative în acest caz fiind 15, 6 și 1, ceea ce ne indică faptul că în spatele celor două conflicte se află o cauză similară. Toate marile războaie ale lumii au în comun numerele 68, 24 și 11. Marele lider din umbră pare a fi America, statul care a avut cel mai mult de câștigat de pe urma acestor conflagrații.

Anul 2024 va fi încărcat de evenimente deosebit de importante pentru omenire. Clarissa Damian a atras atenția asupra datei de 20 aprilie 2024, când se preconizează că vor fi implementate noi măsuri decisive în acest joc geopolitic măsluit. La această dată, este posibil să fim martorii unei alte acțiuni fie violente, fie șocante, demarată de către un lider care vrea cu orice preț să-și mențină funcția și puterea.

Istoria evreilor arată că acest popor a reușit să ajungă la un nivel evolutiv superior, sufletele lor atingând cele mai înalte culmi ale spiritualității. Din acest punct, evreii și-au creat propria dinastie, perpetuând zestrea informațională de la generație la generație, putând astfel să o acceseze cu ușurință în timp. Întreaga omenire a început să pună mai mult accent pe căutarea sinelui și pe ascensiunea spirituală, de aceea liderii mondiali încearcă să le țină sufletele încarcerate prin teroare, frică și chiar prin promisiunea nemurii.

Cristian Terran și Clarissa Damian consideră că se dorește strămutarea populațiilor de pe teritoriul Israelului pe teritoriul Ucrainei. Pe lângă acest aspect, este foarte posibilă escaladarea conflictului din Israel și implicarea cel puțin a Iranului în luptă. SUA, a căror economie este la pământ, au nevoie de război extins pentru a genera bani. În anul 2024, se vor generaliza haosul și conflictele în întreaga lume, amenințând chiar și desfășurarea alegerilor.

Emisiunea „Golden Hour”, moderată de Jessie Baneș, se difuzează de luni până joi, de la ora 18, la Radio Gold FM, frecvența 96.9 Mhz. Înregistrările complete pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background