Ipocrizie totală – măsurile dictatoriale anti-poluare au dus la și mai multă poluare!

Postat de pe 5 septembrie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza        

În emisiunea „Scamatoriile Iosefinei” difuzată la Radio Gold FM, jurnalista Iosefina Pascal a dezvăluit cât de bine funcționează măsurile draconice anti-poluare și a devoalat ipocrizia celor care impun astfel de măsuri.

În Marea Britanie s-au implementat în mai multe zone „ultra low emission zones”. S-au instalat mai multe camere de supraveghere care monitorizează continuu și trimit automat amenzi dacă mașinile poluează. Se impune ca la mașinile pe benzină anul fabricației să nu depășească anul 2005, iar la cele pe motorină să nu depășească anul 2015-2017. Oamenii s-au revoltat, pentru că amenzile sunt uriașe (70 de lire pe zi și se dublează dacă mașinile staționează în acele zone mai multe zile la rând).

The Telegraph anunță că în Glasgow, de exemplu, în urma introducerii acestor restricții în unele zone nivelul de poluare cauzat de trafic a crescut cu peste 10%. Pe lângă faptul că măsura a „funcționat perfect” având în vedere nivelul ridicat al poluării, aceste restricții sunt aberante, pentru că „șmecherii planetei” se plimbă cu avioane private care consumă și poluează de 10 ori mai mult decât o mașină obișnuită.

Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background