16 orașe din România au aderat la structura C40 ce-și propune implementarea agendei WEF 2030

Postat de pe 6 septembrie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În ediția de miercuri a emisiunii „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, jurnalistul Bogdan Comaroni a abordat subiectul legat de cele 16 orașe din România ce s-au angajat în mod aberant să elimine total carnea, lactatele și mașinile cu combustie până în 2030.

Au circulat în presă câteva știri care au arătat că mai multe orașe din România plănuiesc să elimine carnea, lactatele și mașinile. 100 de orașe au format o coaliție, numită C40, care și-a stabilit ca țintă pentru 2030 0 consum de carne, 0 consum de lactate, 3 articole vestimentare noi de persoană pe an, 0 vehicule private deținute, un zbor pe distanță scurtă de persoană la fiecare 3 ani. Pe lista orașelor ce urmăresc îndeplinirea agendei Forumului Economic Mondial se numără: Aiud, Alba Iulia, Bârlad, Botoșani, Brașov, Buzău, Câmpina, Cluj Napoca, Constanța, Iași, Lugoj, Moinești, Petroșani, Pitești, Suceava, Tulcea, Zalău.

Există, totodată, obiectivul ca până în 2030, colectivitățile să se strângă în orașele mari, pentru a se elibera astfel cât mai multe terenuri cu scopul „salvării planetei”. Locuitorii unor astfel de megalopolisuri vor fi forțați să se alimenteze cu o carne artificială, îmbogățită cu proteine din gândaci. Primarii orașelor românești amintite anterior pregătesc terenul pentru a îndeplini obiectivele absurde și aberante ale WEF, încurajând supermarket-urile care vând carne artificială și reducând prețurile la hrana artificială în general, încurajând practica scanării produselor de la magazin pe cont propriu pentru a putea ține sub control consumul de carne și de lactate. Până în 2035, aceste măsuri vor deveni obligatorii, pentru că până în 2050 este prevăzut ca peste 90% din populația planetei să stea în aglomerații urbane, în smart city-uri și orașe de 15 minute, sub permanentă supraveghere.

Numărul primarilor din Europa care aderă la această mișcare crește exponențial, urmând ca anul acesta să se organizeze o nouă ediție a summit-ului C40. Dintre orașele din România, Clujul este cel mai preocupat de ducerea la bun sfârșit a planului de „salvare a planetei”. Cu toate acestea, în România va fi foarte greu să se aplice astfel de restricții, pentru că statul român a primit deja 360 de milioane de euro de la UE pentru a se experimenta în București, Cluj și Suceava implementarea orașelor de 15 minute și încă nu s-a întâmplat nimic în orașele menționate. Este singurul moment în care corupția și impostura primarilor pare să ne salveze de la subjugarea cetățeanului într-un univers distopic.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background