Ion Spânu: IPS Teodosie este victima Serviciului Secret al BOR!

Postat de pe 10 august 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, jurnalistul Ion Spânu a analizat situația BOR prin prisma scandalurilor rămase fără lămuriri și reacții publice, cu studiu de caz al dezvăluirilor recente apărute despre manipularea IPS Teodosie.

A izbucnit un scandal uriaș la Arhiepiscopia Tomisului, presa publicând despre cum „în Arhiepiscopia Tomisului legea o face o clarvăzătoare”. Ion Spânu a explicat care sunt adevărurile din spatele acestui scandal-monstru. A apărut în presă o convorbire între Aneta Badiu, fost consul în Israel și Chișinău, și fostul purtător de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului, Eugen Tănăsescu. Bărbatul o acuză pe Aneta Badiu că îl tatonează pe IPS Teodosie, că le face dosare celor care intră în contact cu IPS Teodosie ș.a. Ion Spânu a dezvăluit că există în dosarul în care IPS Teodosie a fost chemat în judecată acum câțiva ani o stenogramă în care Aneta Badiu i se adresează foarte urât arhiepiscopului. Mulți au rămas uimiți de faptul că IPS Teodosie a permis unui asemenea personaj să stea în preajma lui.

Victor Oncea a descoperit că Teodor Baconski este implicat în scandal, înjurându-l pe Teodosie din cauza Anetei Badiu. Se pare că Aneta Badiu a fost numită consul în Israel în mandatul de Ministru de Externe al lui Teodor Baconski, ceea ce poate duce la concluzia că femeia a fost infiltrată pe lângă Teodosie tocmai pentru a dezintegra fundamentul Bisericii Ortodoxe Române. Această grupare periculoasă care luptă împotriva ortodoxiei a luat naștere încă din ianuarie 1990, când în casa lui Pleșu s-a format Grupul de Reflecție pentru Înnoirea Bisericii, din care fac parte și Baconski, și Pleșu, grupul fiind coordonat de Gelu Voican Voiculescu și de Dumitru Mazilu. Acest grup a decis chiar atunci ca noul patriarh, urmașul lui Teoctist, să fie Daniel Ciobotea. Astăzi aflăm că Aneta Badiu e omul lui Baconski, îndeplinind astăzi misiunea de a-l tatona pe IPS Teodosie și de a-l decredibiliza tocmai pentru că se luptă pentru ortodoxie.

IPS Teodosie a devenit un paria pentru societate, în special după episodul Paștelui din pandemie. Naivitatea lui IPS Teodosie l-a adus în postura compromițătoare de astăzi, după ce s-a lăsat manipulat ani la rând de o infiltrată a Securității și a GRIB. Această operațiune ar fi putut fi demarată de serviciul secret al bisericii, unde au influență Baconski și Pleșu, împreună cu gașca lor, iar Ion Spânu consideră că acesta este doar începutul unui război uriaș împotriva lui IPS Teodosie.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background