Ion Spânu ia apărarea celor din MISA și acuză manipulări ale Sistemului!

Postat de pe 7 decembrie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, jurnalistul Ion Spânu și-a prezentat propria viziune asupra scandalului MISA-guru Bivolaru.

La momentul izbucnirii scandalului inițial legat de Mișcarea pentru Integrare în Absolut și Gregorian Bivolaru, instinctul de jurnalist l-a determinat pe Ion Spânu să cerceteze dedesubturile anchetei. Acesta a povestit că în 2016 i-a luat un interviu tinerei despre care se spunea că a fost abuzată de Gregorian Bivolaru în timpul ședințelor MISA, ulterior guru fiind condamnat la 6 ani de închisoare. Mădălina Dumitru ar fi declarat următoarele:

– „Cu participarea tacită a procuraturii, a poliţiei şi a SRI şi chiar a judecătorilor, am fost constrînsă să dau declaraţii false şi am fost închisă în mod ilegal”.

– „Am fost bătută, ameninţată cu moartea, terorizată cu închisoarea. Am fost umilită şi batjocorită în faţa întregii ţări”.

– „Nu am mai putut să-mi termin şcoala, am fost obligată să mă izolez. Sînt permanent într-o stare de şoc”.

– „Nu sînt victima domnului Gregorian Bivolaru, sînt victima procurorilor şi a organelor de anchetă care, în acest proces, s-au folosit de mine pentru a-l incrimina, motiv pentru care nu s-au dat în lături să-mi distrugă chiar viaţa!” (Cotidianul)

Bogdan Comaroni și Răzvan Savaliuc contrazic teoria lui Ion Spânu prin anchetele lor jurnalistice, care demonstrează apartenența unor oameni influenți din justiție și politică, printre care se numără Renate Weber, Monica Macovei, Dacian Cioloș și alții, la gruparea MISA. Cu toate acestea, Ion Spânu consideră că activitatea profesională a acestor oameni nu are nicio legătură cu dreptul lor de a-și alege propria cale spirituală, accentuând ideea că nu din cauza practicilor de la MISA au ajuns acești vectori publici să comită fapte reprobabile.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background