„Iohannis și catasrofele climatice” – Iosefina Pascal, la Gold FM

Postat de pe 12 ianuarie 2022

Autor: Adrian Lambru

Jurnalista Iosefina Pascal a declarat în cadrul emisiunii “Scamatoriile Iosefinei”, de la GOLD FM, că: „Adevăratele probleme climatice sunt mascate de propaganda asta ideologică roșie-verde, e un pic mai mult de marxism cu revoluție verde”.

Iosefina Pascal povestește cum Klaus Iohannis, sau „turistul național”, cum l-a poreclit aceasta, ar polua foarte mult. Foarte recent, președintele ar fi blocat traficul în Cotroceni când a plecat cu o coloană de nu mai puțin de șapte autoturisme. Acesta era însoțit de patru mașini de protocol, una de poliție, una de la SRI și una de la SPP.  

„Întâiul plimbăreț al României chiar nu poate vorbi despre poluare în acest fel în condițiile în care el, cel puțin de două ori pe săptămână sau chiar mai des, blochează întregul său traseu de navetist cu diverse autoturisme care poluează” – susține jurnalista.

Copăceii președintelui și energia verde

Iosefina Pascal amintește despre acțiunile lui Klaus Iohannis în care încuraja românii la plantarea de pomi și la salvarea mediului înconjurător. Aceasta afirmă că astfel de activități ar fi reprezentat doar exerciții de PR. Pomii respectivi, pe lângă faptul că în prezent ar fi veștejiți, ar fi fost și foarte puțini.

„Încurajarea aceasta a unor înalți din stat de a trece pe energie verde este doar o abureală. Să îți pui panouri fotovoltaice la noi în țară, cum încurajează ei, te costă de te îndoaie” – a adăugat jurnalista GOLD FM. „Statul nu te ajută cu absolut nimic. Se pare că energia verde este doar pentru bogați. Dar dacă, totuși, reușești să-ți pui astfel de panuri pentru gospodăria ta, statul îți va cere taxe de producător de energie”.  

Pericolul energiei nucleare

Se aduc în discuție mini-reactoarele de tip SMR (Small Modular Reactors) ce au fost aduse de americani pe teritoriul țării noastre. Astfel, România ar fi un teren de încercare pentru această tehnologie nouă, dar încă netestată. Ca reacție, organizația Greenpeace a specificat faptul că acest proiect ar trebui oprit.

„Mini-nuclearele lui Iohannis sunt un pericol nu doar pentru România, ci și pentru întreaga Europă. Oare UE știe de această inițiativă a americanilor pe frontul de est? Dar oare rușii ce părere au” – se întreabă Iosefina Pascal.

Emisiunea “Scamatoriile Iosefinei”, moderată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi, la Gold FM, de la ora 16. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe paginile de YouTube și Facebook ale Radio Gold FM România.


Opiniile cititorului
  1. Corneliu Pandelescu   On   14 ianuarie 2022 at 4:58

    Sănătate și succes.
    Poate învăța românii noștrii din investigațiile tale.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background