Informații BOMBĂ despre criminalii fetiței de 12 ani din Berceni

Postat de pe 6 iunie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, Iosefina Pascal a vorbit despre cazul oripilant al fetiței de 12 ani din Berceni găsită moartă în lada unei canapele într-un apartament închiriat. Principalii suspecți sunt chiar mama fetei și concubinul acesteia.

Ana Maria Constantin, o fetiță de doar 12 ani, a fost ucisă cu brutalitate în București, fiind ulterior găsită într-un sac în lada patului într-un apartament din Berceni. Inițial s-a crezut că trupul neînsuflețit găsit de proprietarul apartamentului ar fi fost al unei femei mai în vârstă, de aproximativ 40 de ani, speculându-se chiar că ar fi fost mama fetei. Analizele ADN ulterioare au confirmat că victima este Ana Maria Constantin.

Principalii suspecți în acest caz absolut macabru sunt mama fetiței și concubinul acesteia. Se pare chiar că tatăl fetei a depus o sesizare la poliție încă din luna aprilie cu privire la dispariția fiicei sale. Poliția nu a făcut nimic până de curând. Cel mai probabil, în momentul în care tatăl biologic a făcut sesizarea la poliție, fiica sa era deja moartă.

Ana Maria Constantin locuia împreună cu mama sa și cu iubitul acesteia, Marcel. Concubinul are antecedente penale extrem de grave. Are dosar penal pentru vătămare corporală gravă și dosar penal pentru loviri și alte violențe. Mama fetei s-a predat poliției din Spania și urmează să fie adusă în România. În schimb, nici până la momentul actual nu s-a emis mandat de arestare pe numele lui Marcel, concubinul, în pofida faptului că figurează în baza de date a poliției cu antecedente penale grave.

Jurnalista Iosefina Pascal a descoperit o serie de detalii șocante despre familia fetiței. Mama Anei, Simona Monica, a postat în urmă cu aproximativ un an o poză cu fetița ei și a primit un comentariu bizar de la cel care s-a dovedit a fi concubinul său.

Având în vedere comentariile postate de concubin la această poză și având în vedere că la nicio altă postare nu s-a mai exprimat așa, se poate deduce că Marcel avea o problemă cu fetița.

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este WhatsApp-Image-2023-06-06-at-19.04.30-1024x495.jpg

De asemenea, la România TV tatăl biologic a spus că iubitul mamei îi cerea fetiței să-i trimită poze cu ea. La o simplă analiză a contului de Facebook al Anei, se poate observa că era activă pe rețelele de socializare, dar nu mai postase nimic de pe data de 3 aprilie. Se speculează, așadar, că undeva între 3 și 14 aprilie copila a fost ucisă, pentru că pe 14 aprilie deja cele două brute de „părinți” au plecat din țară. Mama fetiței s-ar fi întors ulterior, pe la începutul lunii mai, nu se știe exact cu ce scop.

Poliția ar fi putut interveni înaintea dezastrului, prin urmărirea comportamentului lui Marcel și prin a lua inițiativă imediat cum a primit sesizări din partea tatălui biologic.

Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmărite


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background