Influencerii au început propaganda pentru restricții. Bonus: Nerușinarea lui Joe Biden în Maui.

Postat de pe 23 august 2023

Autor: Oana-Medeea Groza        

În emisiunea „Scamatoriile Iosefinei” difuzată la Radio Gold FM, jurnalista Iosefina Pascal a vorbit despre nerușinarea președintelui american Joe Biden, care a vizitat Maui după 2 săptămâni de la tragedie, adormind în timpul reculegerii ținute în amintirea celor peste 100 de oameni care au murit din cauza incendiilor.

Joe Biden a fost prezent la ceremonia de reculegere din Maui, ținută în amintirea celor peste 100 de victime decedate din cauza incendiilor. Liderul american a avut proasta inspirație să compare tragedia din Maui cu o întâmplare pe care a trăit-o el când i-a ars bucătăria și mașina și i-a murit pisica. Pe lângă acest moment absolut penibil, Joe Biden a adormit în timpul ceremoniei.

Între timp, celebra actriță americană Jamie Lee Curtis a început să posteze poze cu măști și să ceară implementarea unui nou lockdown, avertizând că urmează iar o pandemie de Covid. Pe același model, și la noi în țară se promovează ideea că urmează un nou val al pandemiei, de data aceasta cu noua variantă de virus – ERIS. Se vor introduce noi restricții în anumite state, iar în UE se preconizează cel puțin introducerea restricțiilor de circulație.

Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background