Golden Hour cu Jessie: Georgiana Sâmbotin, cum ne influentează Luna emoțiile și relațiile

Postat de pe 24 august 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Golden Hour cu Jessie”, moderată de Jessie Baneș la Radio Gold FM, astrologul Georgiana Sâmbotin a dezvăluit detalii interesante și mai puțin cunoscute despre cum Luna ne poate influența emoțiile, dar și modul în care relaționăm cu cei din jurul nostru.  

Luna are un impact major asupra vieților noastre, în astrologie existând trei aspecte distincte care ne influențează în mod diferit: Luna, nodurile lunare și Luna Neagră. Nodurile lunare arată care este destinul fiecărui individ în parte: nodul sud lunar arată de unde venim și oferă detalii despre viața anterioară, în timp ce nodul nord lunar indică direcția spre care ne îndreptăm. Luna Neagră, cunoscută și sub numele de Lilith, are un rol negativ, fiind dușmanul nostru cel mai mare și sabotându-ne. Emoțiile, influențate de toate aceste aspecte ale Lunii și definite drept tulburări ale sufletului, drept stări afective plăcute sau neplăcute care ne fac sufletul să vibreze, sunt guvernate de elementul apă. Poziționarea Lunii în astrograma natală indică și ce fel de mediu emoțional este prielnic fiecărui individ în parte, dar și cum putem gestiona relațiile cu cei din jur în funcție de aspectele emoționale ce îi caracterizează.

Pentru a calcula precis în ce zodie este poziționată luna în harta astrală, puteți accesa link-ul următor: https://cafeastrology.com/whats-my-moon-sign.html?fbclid=IwAR0iWknXgvTrngiDUup68JcgFBzRPBpzs2u43zQtkmltksdPVXYsmbmZkZk

Persoanele care au Luna în Berbec se enervează foarte ușor și foarte repede, dar aceste emoții vulcanice trec foarte rapid. Pentru a activa din punct de vedere emoțional o persoană care are Luna în Berbec, cel mai bine ar fi să le propuneți ieșiri în aer liber, aventuri și călătorii neașteptate, spontane. Din cauza impulsivității Berbecului, persoanele care au Luna în această zodie poartă certuri foarte aprinse, însă se calmează dacă sunt lăsate puțin să-și pună ordine în gânduri.

Cei care au Luna în zodia Taur sunt foarte liniștiți din punct de vedere emoțional, caută o atmosferă liniștită și încearcă să mențină armonia și relaxarea. Pentru a fi pe placul unei persoane cu Luna în Taur, asigurați-vă că îi oferiți liniște, că îi propuneți activități cu care este obișnuită, că ieșiți în natură și oferiți stimuli estetici. De evitat ar fi schimbările bruște sau forțarea acestora, pentru că astfel de stimuli îi enervează pe cei cu Luna în Taur și riscați ca aceștia să se închidă în ei.

Persoanele care au Luna în Gemeni sunt foarte schimbătoare și active, având nevoie de acțiune, variație și comunicare. Acestora le place mult să vorbească și să își povestească experiențele, aceasta fiind una dintre căile către inima lor. Sunt dornice să cunoască noi oameni și să stabilească noi conexiuni. Cei care au Luna în Gemeni e posibil să fie mai superficiali atunci când își manifestă emoțiile, însă îi puteți stimula prin comunicare.

Pentru persoanele cu Luna în Rac, profilul realizat de astrologul Georgiana Sâmbotin dezvăluie că există aici o emotivitate foarte crescută, Racii având tendința să rețină tot ce i-a supărat sau le-a stârnit o emoție puternică. Iau totul personal și pot cădea în capcana de a interpreta lucrurile greșit sau de a crede că ei sunt de vină pentru supărarea celor din jur. Le puteți câștiga încrederea dacă le faceți mici surprize ce țin de mâncare: un fel de mâncare gustos, prăjitura preferată sau o mâncare interesantă.

Persoanele cu Luna în Leu sunt cele mai fericite atunci când sunt în centrul atenției. Oamenii care au Luna în Leu nu se lasă afectați de stările negative. Defectele lor sunt egoismul și faptul că tind să nu țină cont deloc de părerile celor din jur. Nu intrați în competiție cu astfel de persoane, pentru că se vor enerva și vor face tot ce le stă în putință să vă demonstreze că ele sunt mai bune.

Persoanele care au Luna în Fecioară se simt adeseori timorate, depresive sau angoasate din cauza incompatibilității acestei zodii cu Luna. Georgiana Sâmbotin le-a recomandat celor care au Luna în Fecioară să încerce să găsească în fiecare zi un prilej de bucurie ca să nu se lase doborâți de emoțiile lor negative. Oamenii care au Luna în Fecioară au tendința să-și reprime emoțiile și să acționeze aproape robotic, bazat pe planurile pe care le au de dus la bun sfârșit. Ei nu se bucură de cadouri, pentru că simt că nu le-ar merita. În schimb, apreciază cadourile practice, deci oferiți-le ceva ce au nevoie.

Persoanele care au Luna în Balanță sunt foarte nehotărâte și indecise. Totodată, ele se desprind foarte greu din relațiile toxice pe care le au în viața lor, pentru că le este foarte greu și se simt foarte vinovate dacă rup o relație. Le puteți mulțumi prin stimuli estetici și artistici și puteți adopta chiar voi o atitudine pozitivă ca să le binedispuneți și pe ele. Cei care au Luna în Balanță se bucură de compania prietenilor și vor să își petreacă timpul cu grupul de prieteni.

Cei cu Luna în Scorpion pot fi foarte răzbunători, iar dacă îi supărați, vă vor ține minte toată viața. Scorpionilor le plac experiențele foarte intense sau chiar periculoase și au tendința să facă excese. Scorpionii vă vor avertiza doar o singură dată dacă nu le convine ceva, așa că cel mai indicat ar fi să țineți cont de ceea ce vă transmit pentru a evita certurile foarte aprinse.

Persoanele care au Luna în Săgetător simt nevoia să comunice foarte mult și sunt foarte optimiste. Le puteți activa din punct de vedere emoțional cerându-le sfaturi. Săgetătorii au și spirit de aventură și se bucură de orice ieșire în natură.

Persoanele care au Luna în Capricorn s-ar putea să fie afectate de incompatibilitatea Lunii cu zodia. Cei care au Luna în Capricorn pot părea foarte reci, dar dacă le oferiți căldură sufletească ei se vor deschide în fața voastră și își vor permite lor înșiși să fie vulnerabili. Capricornii preferă disciplina și nu înțeleg de ce alții nu-și pot stăpâni emoțiile.

Luna în Vărsător este un aspect ce nu lasă loc atașamentului emoțional. Cei care sunt guvernați de acest aspect au nevoie să se simtă liberi, au nevoie de independență și să se simtă încurajați să-și urmeze visele.

Luna în Pești este un aspect care stimulează foarte mult creativitatea, dar și empatia. Oamenii cu Luna în Pești sunt foarte generoși din punct de vedere emoțional și pot fi foarte ușor manipulați sau se poate profita de pe urma bunătății lor. Ei apreciază cadourile creative sau experiențele senzoriale sau afective.

Emisiunea „Golden Hour”, moderată de Jessie Baneș, se difuzează de luni până joi, de la ora 18, la Radio Gold FM, frecvența 96.9 Mhz. Înregistrările complete pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background