În scandalul Prima-DIGI-Telekom vorbim despre firme sub acoperire, de-aici și prezența lui Coldea!

Postat de pe 29 noiembrie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În ediția de miercuri a emisiunii „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, jurnalistul Bogdan Comaroni a abordat subiectul legat de scandalul Clever-DIGI-Telekom, cu implicațiile intrării de capital suspect pe linia Ungaria-Rusia, respectiv cu ipoteza implicării fostului prim-adjunct al SRI, Florian Coldea, ce-ar putea duce la un mare scandal de securitate în interiorul NATO.

Florian Coldea a ajuns să reprezinte o amenințare directă la adresa oficialilor NATO prin implicare sa în scandalul momentului și prin legăturile sale cu Rusia prin intermediul apropierii de Marius Vizer, președintele Federației Internaționale de Judo. În discuția de ieri cu jurnalistul Sorin Roșca Stănescu, s-a ajuns la concluzia că e previzibil că Florian Coldea a trecut cu arme și bagaje de partea rușilor, fiind noul Pacepa pe invers.

„Eu consider că este mai mult o defectare metaforică, adică de conjunctură, pentru că această defectare presupune chiar ușchirea din zonă cu tot bagajul de informații. Coldea trebuia să se fi dus direct la Moscova, pentru că după o defectare de răsunet, ar fi fost căutat ca în filmele americane”, a explicat jurnalistul Bogdan Comaroni. Asistăm, de fapt, la o tranzacționare pe bani grei, care se face de la interesele financiare pe filieră rusească-maghiară, după cum a prezentat Liviu Alexa, și se tranzacționează cu Deep State-ul românesc. Coldea, în acest caz, a fost ales ca să fie cel care mediază tranzacția dintre partea românească din umbră către Deep State-ul global.

„În ipoteza viitorului război rece, unde România e o țară imediat în preajma blocurilor care vor intra în războiul rece în stand-by, după așa-zisa reconstrucție a Ucrainei, este foarte important cine deține majoritatea comunicațiilor și a liniilor fixe”, a punctat Bogdan Comaroni. Linia strategică este deținută majoritar de francezi, după preluarea Telekom-ului de către Orange. Sunt puse în pericol inclusiv alegerile, ce ar trebui securizate prin mijloacele deținute de Telekom și Digi. Aceste afaceri, controlate de către rezerviștii Statului Paralel, sunt implicate firme sub acoperire, de-aici și prezența lui Coldea.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background