AUR va celebra Ziua Națională a României, la fel ca în fiecare an, la Alba Iulia.

Postat de pe 29 noiembrie 2023

În data de 1 Decembrie, începând cu ora 08:00, AUR va organiza tradiționalul Marș al Unirii. Evenimentul va avea punctul de plecare la Gara din Alba Iulia, situată pe strada Alexandru Ioan Cuza. Invităm toți românii să se alăture acestui marș simbolic, care celebrează unitatea și spiritul național.

Tot pe 1 Decembrie, AUR aniversează patru ani de la momentul înființării partidului în cadrul unui eveniment ce va avea loc de la ora 16.00 în Alba Iulia la Mercur Styl din strada Gheorghe Șincai, Nr. 7.

Pe 2 Decembrie, de la ora 09:00, va avea loc Congresul Extraordinar AUR. Acesta se va desfășura la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia, situată în Str. Mihai Viteazul, nr. 31. În cadrul congresului, vor fi discutate elemente organizatorice și strategia pentru anul electoral 2024.

Duminică, 3 Decembrie, la ora 12:00, AUR va prezenta candidații pentru alegerile europarlamentare în cadrul unui eveniment regional organizat la Alba Iulia, la Mercur Styl, situat pe strada Gheorghe Șincai, Nr. 7. Candidații AUR pentru Parlamentul European își vor face cunoscute proiectele cu care își propun să reprezinte România în forul legislativ european. Facem acest demers deoarece ne dorim ca toți cetățenii, precum și societatea civilă, să cunoască candidații pe care noi îi propunem.

Confirmările cu privire la participare se vor transmite până la data de 30 noiembrie 2023 la numărul de telefon 0756 047 758 – Andrei Bordianu.

Departamentul de comunicare al Alianței pentru Unirea Românilor


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background