Ileana Voicu Ghinea la Golden Hour cu Jessie: Picanterii din viața vedetelor autohtone

Postat de pe 11 octombrie 2022

Autor: Oana-Medeea Groza

Invitată în emisiunea „Golden Hour cu Jessie” de la Radio Gold FM, Ileana Voicu Ghinea, redactor al mediaflux.ro, a adus în prim plan cele mai recente știri cu și despre vedetele autohtone.

Lumea showbiz-ului este presărată cu fel și fel de evenimente, unele surprinzând momente de fericire din viața vedetelor noastre petrecărețe, altele redând ipostaze mai triste sau probleme medicale neprevăzute. Ileana Voicu Ghinea este mereu pe poziții să observe cu ochii săi ageri ce mai fac vedetele de la noi din țară și să le descopere cele mai profunde secrete.

Paparazzi de la mediaflux.ro au surprins-o pe actrița Paula Chirilă împreună cu noul său iubit. Aproape că putem citi din imagini bucuria din ochii Paulei Chirilă! Actrița seamănă cu o adolescentă îndrăgostită care se bucură de modul în care o răsfață proaspătul partener. „E frumos să vezi că mai există dragoste adevărată”, spune Ileana Voicu Ghinea.

Tot paparazzi mediaflux.ro au surprins-o pe îndrăgita Simona Halep cum ‘și-a luat noul nas la purtare‘, la propriu. După despărțirea de Toni Iuruc și pauza scurtă luată de la tenis, Simona Halep pare să-și fi luat puțin timp pentru a avea grijă de ea și se vede că îi priește.

Corina Crețu, europarlamentar și purtător de cuvânt al președintelui, s-a operat recent de cancer la sân, diagnostic pe care l-a primit în vara acestui an. „Mi se pare că doamna Corina Crețu este un exemplu pentru toate femeile, în primul rând pentru că a avut curajul să vorbească public despre problema ei de sănătate, dar și pentru că atrage atenția asupra faptului că femeile ar trebui să aibă mai multă grijă de ele”, spune Ileana Voicu Ghinea.

Emisiunea „Golden Hour”, moderată de Jessie Baneș, se difuzează de luni până joi, de la ora 18, la Radio Gold FM, frecvența 96.9 Mhz. Înregistrările complete pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe noua platformă goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background