Hellvig poate deveni jucător unghiular în 2024, poate chiar prezidențiabil al PSD+PNL

Postat de pe 3 iulie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, jurnalistul Marius Ghilezan a vorbit despre demisia lui Eduard Hellvig din fruntea SRI și despre urmările acestei decizii de ultim moment.

După alegerile europarlamentare care vor avea loc anul viitor în luna iunie, vor urma trei luni de foc în care se vor face ample mișcări în politica românească, încheindu-se fel de fel de alianțe pentru alegerile parlamentare, locale și prezidențiale. Dacă se adeveresc prognozele conform cărora PNL-ul va fi un dezastru la europarlamentare, Eduard Hellvig va fi propulsat și ar putea prelua șefia PNL.

Pe de altă parte, pentru a preveni un scenariu de tip PNȚCD, care prevestește dispariția PNL-ului de pe scena politică, partidul liberal nu are altă șansă decât să rămână lipit de PSD. Jurnalistul Marius Ghilezan consideră că Eduard Hellvig, după anul sabatic pe care ar putea să și-l ia după ce a fost director al SRI, poate deveni jucător unghiular pentru alegerile din 2024, poate chiar prezidențiabil al coaliției PSD-PNL.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background