Hartmann dă de pământ cu oficialii români ce asistă pasivi la afronturile la adresa României!

Postat de pe 25 noiembrie 2022

Autor: Oana-Medeea Groza

Cea mai recentă ediție a emisiunii „Dincolo de propagandă”, prezentată de Andrei Gușă la Radio Gold FM, s-a axat pe subiectul ce ține de refuzul Austriei de a accepta România în spațiul Schengen, succedat de întrevederea dintre președintele Iohannis și delegația OMV – PETROM. Vor începe austriecii exploatarea gazului din Marea Neagră? Care sunt consecințele reale presupuse de ridicarea MCV-ului, în condițiile atacurilor repetate asupra Constituției României? Prestigiosul analist H.D. Hartmann a răspuns la toate aceste nelămuriri și a realizat o analiză amănunțită și clară a subiectului pentru a ajuta românii să treacă ‘dincolo de propagandă‘.

României îi sunt puse piedici din toate părțile. Dacă înainte se opunea intrării noastre în Schengen Olanda, acum ne pune bețe în roate Austria (țară care a beneficiat de atât de multe avantaje oferite pe tavă din partea României). Analistul H.D. Hartmann subliniază faptul că Olanda nu și-a anulat încă votul negativ și continuă să ne umilească de 11 ani încoace.

„Olanda ne umilește de 11 ani. Suntem stat național european. La mijlocul drumului dintre Roma și Ierusalim, între cele două cetăți eterne ale acestei lumi, se află o națiune formată de aceste două cetăți: națiunea română. Dacă acest lucru nu se înțelege, de la opincarul care astăzi merge cu oile la pășunat și până la ultimul șef de stat, înseamnă că nu ne merităm locul pe care istoria ni l-a hărăzit!”, spune cu fermitate H. D. Hartmann.

Analistul amintește de istoria tragică pe care au avut-o românii când Austria, ca fost mare imperiu, a asuprit poporul român din Transilvania și l-a ținut sclav pe propriul teritoriu. Umilința de acum este făcută cu îngăduința și cu acordul guvernanților de la putere, potrivit lui H. D. Hartmann. „A explicat cineva poporului român că odată ce ne vin emigranți pe teritoriu, țara noastră este responsabilă de ei? Condițiile tehnice noi le împlinim, dar nu avem instituția azilului! De-aia Austria vine și spune că o parte din emigranții săi ilegali au intrat prin România și România trebuie să se ocupe de ei. Problema nu este intrarea în Schengen, ci modul în care poporului român nu i se explică ce se întâmplă cu adevărat.”, explică H. D. Hartmann.

Ceea ce contează cel mai mult este poziția statului român cu privire la această problemă fundamentală pentru următoarele cinci decenii, după cum spune H. D. Hartmann. De ce nu spune nimic primarul Timișoarei despre numărul extrem de mare de emigranți ilegali care s-au aciuat la el în oraș? „Intrarea în Schengen ne face teritoriu de azil și ceea ce vedem în Timișoara vom vedea în marile orașe și în special în zona ardeleană. Iar în spatele deciziei austriece se află Ungaria, dezvăluie H. D. Hartmann la sfârșitul emisiunii.

Emisiunea „Dincolo de propagandă”, moderată de Andrei Gușă, poate fi urmărită live în fiecare vineri începând cu ora 13 pe Facebook Radio Gold FM, dar și pe platforma goldtv.ro. Înregistrările integrale pot fi vizionate pe goldtv.ro, dar și pe pagina de Facebook a postului de radio, Radio Gold FM.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background