Gușă: Oamenii lui SOROS pregătesc fraudarea alegerilor locale din Moldova

Postat de pe 2 noiembrie 2023

Gușă: Oamenii lui SOROS pregătesc fraudarea alegerilor locale din Moldova prin suspendarea emisiei televiziunilor și cenzurarea samavolnică a presei. Moldova = Republica SOROS.

(transcrierea editorialului vorbit din emisiunea “Ce-i în Gușă, și-n căpușă!”, de la GOLD FM)

Autor: Cozmin Gușă

Duminică au loc alegeri locale în Moldova, prieteni, care alegeri locale e previzibil că vor fi fraudate. Era previzibil demult, dar a devenit și mai clar acest lucru după decizia Comitetului pentru Situații Excepționale de la Chișinău, au așa ceva pentru că sunt în stare de urgență, care pe 30 octombrie, acum 3 zile, a suspendat emisia a 6 televiziuni. Citez de pe Pagina de media:

„Printr-un comunicat de presă, Comisia menţionează că este vorba de televiziunile Orizont TV, ITV, Prime, Publika TV, Canal 2 şi Canal 3, care ar fi controlate de oamenii de afaceri Vlad Plahotniuc şi Ilan Şor. 

Din raportul prezentat, SIS (Serviciul de Informaţii şi Securitate – n.r.) deține informații și probe că Federația Rusă influențează alegerile locale din 5 noiembrie și subminează procesul democratic din Republica Moldova, inclusiv prin intermediul unor campanii de dezinformare desfăşurate la aceste posturi TV”

Să leșini nu alta. Observați că au intrat în acest joc nu numai serviciile secrete din Republica Moldova, conduse de către oamenii lui Soros, dar și președintele și premierul Moldovei, ambii oamenii lui Soros și oameni interesați direct de câștigarea alegerilor au intervenit în procesul electoral în favoarea lor și, pentru ca să nu fie discuții despre fraudare post-alegeri, au închis televiziunile de știri. E ca și cum, prieteni, anul viitor în România ar fi închise televiziunile și radiourile ce au altă părere decât cea a guvernanților noștri, doritori și ei să câștige alegerile cu orice preț în 2024, mai ales prin fraudă, dacă se poate, iar presa să tacă, adică cum ar fi Gold FM, anul viitor înainte de alegeri stop joc sau la alte puține entități media „să vorbească doar propagandiștii, voi vorbiți după alegeri, dacă mai puteți”. Cam asta aș vrea să vă imaginați că se va întâmpla.

Revenind la Moldova, nu vă mai amintesc azi șirul de ilegalități întreprinse de regimul Maia Sandu în ultimii ani, ilegalități orientate împotriva presei libere, împotriva adversarilor politici. Semnalez, însă, că toate acestea au fost făcute la sfaturile consilierilor sorosiști sau bruxellezi, n-au fost penalizate, nici măcar prin declarații, nici de la Washington, și nici de la Bruxelles, iar asta trebuie să vă dea de gândit și indică o marcă că nu se mai dorește democrație în țările mici, chiar dacă ele s-ar afla pe un drum de integrare euro-atlantică. Cu alte cuvinte, e bine și cu fraudă și cu ilegalități, doar să fie ai noștri la putere. Cam ăsta ar fi mesajul venit de la euro-atlantici. Vom monitoriza de aici, din România, desfășurarea alegerilor de la Chișinău și, dacă va fi cazul de fraudă, să aveți încredere prieteni moldoveni că vom marca de la București și de la Clubul de Presă și din Clubul de Gândire Gold toate aceste ilegalități, iar, de ceva vreme avem și posibilitatea mai largă de emisie externă, adică va afla și Europa, și America, și lumea despre posibilele acte de fraudă.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background