COMUNICAT privind existența unor atacuri de tip phishing și a unor știri false care afectează imaginea SNTGN Transgaz SA

Postat de pe 2 noiembrie 2023

SNTGN Transgaz SA atrage atenția tuturor celor interesați cu privire la existența în mediul on-line a unor știri false și atacuri de tip phishing care afectează imaginea companiei.

Site-urile web, reel-uri facebook, reclame youtube implicate în aceste acțiuni utilizează fără permisiune imaginea Transgaz, a reprezentanților săi sau a unor persoane publice şi creează simulări ale paginii oficiale a companiei.

Aceste încercări de fraudă se bazează pe promisiuni false de câștiguri rezultate din

tranzacționarea acțiunilor companiei pe diverse platforme nelegitime.

Pentru a evita astfel de tentative de fraudă, SNTGN Transgaz SA recomandă înaintea luării unei decizii de investiții, consultarea surselor oficiale de informare respectiv website-ul companiei www.transgaz.ro precum și website-ul Bursei de Valori București www.bvb.ro.

SNTGN Transgaz SA reiterează faptul că, reprezentanții societății nu încurajează prin declarații publice utilizarea vreunei platforme de tranzacționare sau dezvăluirea datelor personale (numărul contului bancar, datele din actul de identitate).

Încă de la apariția primelor astfel de atacuri, SNTGN Transgaz SA a sesizat autoritățile competente naționale în combaterea acestor tipuri de fraude și a luat toate măsurile necesare, astfel încât să fie asigurată informarea corectă a tuturor celor interesați.

În situația în care vă confruntați cu tentative de fraudă sau activități suspecte, este foarte important să raportați imediat aceste situații autorităților competente.

SERVICIUL COMUNICARE

comunicare@transgaz.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background