Golden Hour cu Jessie: Terapeutul holistic Paula Neacșu dezvăluie secretele vindecării

Postat de pe 20 iunie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Golden Hour cu Jessie”, moderată de Jessie Baneș la Radio Gold FM, terapeutul holistic Paula Neacșu a dezvăluit care sunt secretele vindecării, punând accent pe boli, karma și magia neagră.  

Boala este o modalitatea corpului de a detoxifica un anumit tip de energie acumulată în organism. Vulnerabilitatea corpului uman este direct corelată cu nivelul de energie al corpului. Când avem o vibrație scăzută a energiei, este clar că se diminuează semnificativ și imunitatea. Iar dacă o boală apare brusc și inexplicabil, este posibil să se fi intervenit asupra corpului uman prin magie neagră sau prin dereglări ale karmei, acestea două fiind tot niște energii cu care corpul funcționează. De aceea oamenii trebuie să lucreze la a-și păstra o vibrație energetică ridicată care să-i păzească de eventualele atacuri energetice.

Atunci când un corp are o vibrație energetică ridicată, atacurile energetice nu au efect și chiar se întorc la emițător. Pentru a scăpa de vibrația energetică scăzută, trebuie în primul rând eliminată frica intensă și constantă. De asemenea, trebuie să avem credință și să credem în puterea rugăciunii. Prin această credință, facem un transfer către o entitate superioară nouă și ne încredințăm sufletul Ei pentru vindecare.

Prin împuternicirea elementelor exterioare, adică prin transferarea unui nivel de forță elementelor din jur, putem să ieșim dintr-o stare de rău și din vibrația energetică joasă. Sarea, de exemplu, reprezintă un element de protecție foarte puternic. Ea are capacitatea de a detoxifica și de a dezinfecta energetic, potrivit spuselor Paulei Neacșu. Se recomandă și folosirea busuiocului, a salviei, a dafinului. Paula Neacșu a mai recomandat și mantra „Eu te iert pe tine, te binecuvântez și mai departe, Doamne, știi Tu ce să faci”.  

Emisiunea „Golden Hour”, moderată de Jessie Baneș, se difuzează de luni până joi, de la ora 18, la Radio Gold FM, frecvența 96.9 Mhz. Înregistrările complete pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background