Copiii de 12 ani sunt învățați cum să se masturbeze și să facă sex anal?!

Postat de pe 19 iunie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În al treilea segment al emisiunii „Scamatoriile Iosefinei” de la Radio Gold FM, Iosefina Pascal a abordat un subiect extrem de grav care prezintă cum educația copiilor este distorsionată de strategiile transumaniste.

Daily Mail prezintă cum la doar 12 ani copiii sunt învățați în școală despre sexul anal, în timp ce copiii de 9 ani învață cum să se masturbeze ca teme pentru școală. Profesorii folosesc planuri de lecție absolut șocante în școlile din Marea Britanie. Elevii sunt învățați despre sexul anal și orgasme înainte de a ajunge la pubertate și masturbarea a ajuns să reprezinte o temă esențială.

Mulți profesori le transmit copiilor că sexul biologic ca fiind un gen fluid, promovând narațiunea conform căreia oamenii se pot naște într-un corp greșit. NHS, sistemul de sănătate din Marea Britanie, a fost dat în judecată pentru că peste 1.000 de copii au fost manipulați să ia tratamente hormonale pentru a le schimba genul.

În școli se folosesc manuale sexuale pentru preadolescenți, iar unei mame chiar i-a fost refuzat dreptul de a vedea conținutul lecțiilor predate fiicei ei de 15 ani la orele de relații și educație sexuală, care au devenit obligatorii în urmă cu 3 ani. În ciuda faptului că un judecător i-a refuzat dreptul de a vedea materialul, o mulțime de resurse didactice discutabile sunt deja disponibile online.

Există o întreagă dezbatere în jurul ideii că părinții ar trebui să aibă acces la cursurile ce le sunt predate copiilor lor. Deși există și cazuri de părinți care exercită presiuni asupra profesorilor pentru a influența parcursul copiilor, sunt și cazuri în care părinții, neavând acces la cursuri, se trezesc că odraslele lor învață despre subiecte din acestea sensibile de la vârste fragede, într-un moment complet nepotrivit.

Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background