Chris Norman, Smokie – concert de senzație La Sala Palatului din Bucuresti, pe 6 niembrie 2023!

Postat de pe 24 august 2023

Dan Negru:

„Pe 6 noiembrie la Sala Palatului voi prezenta idolii generatiei mele, Chris Norman, Smokie”

Chris Norman, Smokie, va sustine un concert de senzație La Sala Palatului din  Bucuresti, pe 6 niembrie 2023.

În deschiderea concertului, prezentat de Dan Negru, vor urca din nou pe scena nume mari din industria muzica romaneasca.

Regele audientelor, Dan Negru, asteapta cu nerabdare concertul declarandu-ne: „Ce bucurie mai mare decat sa ajungi sa-ti prezinti idolii generatiei cu care ai crescut. Asa sunt eu cu Chris Norman. Abia astept concertul din 6 noiembrie de la Sala Palatului”

La concetul din primavara peste 7.000 de Clujeni si public din toate colturile lumii au dovedit BT Arena neincapatoare. Si pe 6 noiembrie ne asteptam la un show live 100% si un spectacol de zile mari, care ar fi bine sa nu se rateze.

„Ne bucuram ca am reusit impreuna cu nume mari ale muzicii romanesti si internationale sa realizam acest spectacol grandios. Acest sold out reprezinta si faptul ca publicul isi doreste asemenea show-uri, asa ca asteptam si bucurestenii la al doilea concert 100% live cu Chris Norman (Smokie) la Sala Palatului, pe 6 noiembrie 2023, unde va asteptam cu drag. Biletele deja se vand foarte bine desi mai este putin timp pana la concert, probabil ca vom declara in curand si sold out al acestui eveniment”, a încheiat organizatorul evenimentului, Radu Groza. 


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background