Golden Hour cu Jessie: Astrolog Camelia Pătrășcanu previziuni pentru 2023 și pentru finalul de an

Postat de pe 1 decembrie 2022

Autor: Oana-Medeea Groza

În cadrul celei mai recente ediții a emisiunii „Golden Hour cu Jessie”, prezentată de Jessie Baneș la Radio Gold FM, astrologul Camelia Pătrășcanu a vorbit despre tendințele anului 2023, ale căror baze se pun chiar acum, în luna decembrie, și a oferit previziuni generale pentru anul ce urmează, în domenii precum dragostea, banii și educația.

Până de Crăciun este foarte activă o conjuncție Jupiter-Neptun în Pești care vorbește despre legătura noastră cu viața, cosmosul și divinitatea, potrivit spuselor Cameliei Pătrășcanu. „Este o conjuncție pretențioasă, pentru că ne îndeamnă să avem o privire holistică asupra lucrurilor, să nu ne uităm doar la lucrul imediat care ne atinge și ne deranjează, ci să vedem lucrurile într-un context”, a explicat Camelia Pătrășcanu, punctând faptul că această conjuncție Jupiter-Neptun în Pești ascute intuiția. Așadar, dacă vom avea de luat decizii importante în perioada imediat următoare, Camelia Pătrășcanu ne-a sfătuit să ne ghidăm după flerul pe care îl avem. Totodată, astrologul recomandă să respectăm postul Crăciunului pentru a accesa mult mai ușor anumite intuiții pe care le avem.

Camelia Pătrășcanu a avertizat că ar trebui să avem mai multă grijă la ajutorul pe care îl cerem, pentru că s-ar putea să ne coste ulterior. Până la mijlocul lunii ianuarie, ne vom confrunta cu Marte retrograd în Gemeni care ne va bulversa, în special în ceea ce ține de sincronizarea cu alte persoane, sau poate aduce situații neprevăzute în călătoriile pe care ne dorim să le facem în luna decembrie.

De pe 28 decembrie și până pe 18 ianuarie, ne vom confrunta și cu Mercur în retrograd, în semnul Capricornului. Acest lucru înseamnă că va fi afectată autoritatea, incluzând aici și guvernul. „La început de decembrie, va fi vorba despre tot felul de tranzacții, de răzgândiri și schimbări de poziții. Se discută intens, se negociază și aspectele sunt destul de pozitive. Se va face un pas înapoi, iar Mercur în retrograd aduce reparații”, a declarat Camelia Pătrășcanu în cadrul emisiunii. Practic, perioada care începe cu luna decembrie și se termină cu ianuarie este specială, tocmai pentru că au loc un soi de ritualuri de putere, după cum a prezentat Camelia Pătrășcanu aceste întâlniri atât de frecvente din lumea politică.  

După Crăciun, Jupiter va intra în Berbec, ceea ce înseamnă că intrăm într-o perioadă de elan și de curaj, după cum a spus Camelia Pătrășcanu. Energiile aduse de Jupiter în Berbec ne vor menține foarte determinați, curajoși și hotărâți să acționăm pe toată perioada în care această planetă traversează zodia Berbec, adică până în luna mai. Camelia Pătrășcanu a menționat că după tot curajul acesta asumat și după ce vom lua inițiativă, mânați fiind de energia planetei Jupiter în Berbec, vom avea parte și de câștiguri financiare semnificative. Se recomandă să citim cărți și să ne îmbogățim cunoștințele până în luna martie. Este o perioadă benefică pentru învățare, pentru informare și pentru educație. Foarte important este să ne implicăm și noi în crearea propriei bunăstări și să ne detașăm de știrile prăpăstioase.

Emisiunea „Golden Hour”, moderată de Jessie Baneș, se difuzează de luni până joi, de la ora 18, la Radio Gold FM, frecvența 96.9 Mhz. Înregistrările complete pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background