Globalistul Rishi Sunak va arunca Imperiul Britanic în prăpastie!

Postat de pe 27 octombrie 2022

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă” de joi, moderată de Andrei Gușă la Radio Gold FM, Adrian Severin a prezentat cum va arăta Marea Britanie cu Rishi Sunak la cârmă.

Odată cu investirea lui Rishi Sunak săptămâna aceasta, Marea Britanie a doborât două recorduri personale: în primul rând, are primul premier de culoare din istoria sa și, în al doilea rând, are cel mai tânăr premier de până acum. Indienii jubilează! Asta deși Rishi Sunak nu are legături atât de strânse cu India și va reprezenta și el interesele globaliste.

Analistul Adrian Severin sugerează faptul că situația poate fi privită din două perspective. Pe de-o parte, indienii nu au un trecut tocmai armonios cu civilizația britanică, ei fiind nevoiți, la un moment dat în istoria lor, să lupte împotriva dominației britanice. „Dacă privim lucrurile din această perspectivă, avem de-a face cu o revanșă indiană manifestată prin ceea ce vedem noi astăzi în Londra”, declară Adrian Severin.

Privind lucrurile din altă perspectivă și reamintindu-ne că imperiul are două mari caracteristici, renta imperială și universalismul imperial, se poate trage concluzia că ceea ce s-a întâmplat în Marea Britanie este o victorie a universalismului imperial. „Cei care au reprezentat periferia au primit acces la civilizația centrului și chiar la forurile de conducere”, explică Adrian Severin.

Realizând o paralelă cu momentul în care barbarii de la periferie au obținut acces la conducerea Imperiului Roman și amintind că acest lucru a adus prăbușirea imperiului, Adrian Severin sugerează subtil că aceasta ar putea fi soarta Marii Britanii de asemenea. „E posibil ca acest eveniment să marcheze prăbușirea marelui Imperiu Britanic, manifestată prin dezmembrarea Commonwealth-ului”, chiar dacă Rishi Sunak se prezintă ca fiind un om competent în comparație cu predecesorii săi, avertizează Adrian Severin.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background