Ghilezan:Ciolacu se grăbește să ocupe locul Prezidențiabilului din PSD, dar chiar asta îi va dăuna!

Postat de pe 9 octombrie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, Marius Ghilezan a vorbit despre începerea prematură a campaniei electorale în România, cum interpretăm această grabă și cu ce consecințe.

Campania electorală pare că a început de timpuriu în România, premierul Marcel Ciolacu făcând numeroase vizite în țară, trecând prin județele din Oltenia și prin Timișoara. Pe lângă asta, Marcel Ciolacu a participat la fel de fel de evenimente populare, în rândul tinerilor mai ales, printre care s-a numărat și lansarea filmului „Miami Bici 2”. Pare, așadar, că Marcel Ciolacu este preocupat de promovare și de posibila sa candidatură, în detrimentul muncii în interes național.

„Marcel Ciolacu vrea să își consolideze o poziție de prezidențiabil. Nu are strategi care să-i explice clar că profilul lui public nu prea e de prezidențiabil și că partidul său are doar vreo 28% și el se poziționează la câteva procente sub partid. Listele comune PSD-PNL au zburat, deci nu vor exista la alegerile parlamentare și europarlamentare. Asta înseamnă că alegerile prezidențiale vor fi cu doi candidați din partea coaliției guvernamentale și atunci Marcel Ciolacu, pentru a nu lăsa pe nimeni să urce în poziția de prezidențiabil, își face campanie în primul rând în partid”, a explicat jurnalistul Marius Ghilezan, punctând faptul că Marcel Ciolacu ar putea ajunge candidatul PSD la prezidențiale, deși nu are potențial de președinte.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background