Ghilezan: Mă ofer să-i disciplinez pe jurnaliștii acoperiți, dacă va veni o conducere patriotică!

Postat de pe 23 octombrie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, Marius Ghilezan a vorbit despre manipularea și cenzura din presa românească, analizând episoadele DIGI24 și YouTube.

Cristina Cileacu, jurnalista de la Digi24, a reușit performanța de a emite cel mai mare fake news, trântindu-se la pământ în Tel Aviv și relatând cu emoție despre atacurile din jurul său, în timp ce în fundal se puteau observa trecători pe bicicletă sau per pedes care își continuau viața liniștiți, fără a le fi perturbată liniștea cotidiană de vreun bombardament.

Cariera (în adevăratul sens al cuvântului) Cristinei Cileacu pare a fi ajuns la final, spune jurnalistul Marius Ghilezan, pentru că nimeni nu o va mai putea lua în serios după o asemenea minciună gogonată privită în repetate rânduri de întreaga lume, secvența cu pricina viralizându-se pe Internet. Pare să se adeverească proasta reputație a postului Digi24 de a fi o „unitate militară”, reputație ce a fost demonstrată de gestul executat la comandă de către reporterița Cristina Cileacu. Un astfel de comportament face de râs meseria de jurnalist și breasla din România. Cu toate acestea, există mari șanse ca jurnalista să fie „promovată” și să facă parte din echipa de bază a lui Goană, de pildă, conform teoriei înaintate de către Cozmin Gușă (Omul Negru al Zilei, Cristina Cileacu. ”Soră” de manipulare cu alde Scholz și Radu Tudor, om de bază al lui Geoană – Solid News).

Interesant este modul în care se aplică dublul standard în prezent, fake news-ul deosebit de grav al Cristinei Cileacu scăpând nepedepsit (în afara oprobriului public și a viralizării secvenței prin care aceasta s-a făcut de râs), în timp ce emisiunile jurnalistului Ion Cristoiu și ale postului Radio Gold FM au fost cenzurate de către platformele de streaming, cu precădere de Youtube, în ciuda faptului că datele prezentate acolo sunt cât se poate de reale și de importante.

Armata acoperiților se află într-o decădere tragică pentru ei, vectori precum CTP nemaiavând audiență și cerșind atenție prin mijloace rușinoase. Marius Ghilezan susține venirea la putere a unei forțe politice patriote, care să preia conducerea SRI și SIE și să-i aducă pe acești „acoperiți” pe drumul cel bun, în așa fel încât să lupte pentru interesul național.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background