Georgiana Sâmbotin la Golden Hour:Cum ne influențează Chiron în funcție de poziția în harta natală

Postat de pe 22 septembrie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Golden Hour cu Jessie”, moderată de Jessie Baneș la Radio Gold FM, astrologul Georgiana Sâmbotin a dezvăluit detalii interesante despre cum ne poate afecta Chiron, un asteroid ce ne influențează viața în bine și care reprezintă „cheița” care ne deschide și ne activează destinul.

Chiron este un asteroid despre care a început să se vorbească în astrologia modernă, acesta nefiind luat în calcul în astrologia tradițională. Lui Chiron i se mai spune și „vindecătorul rănit”, pentru că, potrivit mitologiei, el era un vindecător foarte iscusit, iar într-o zi a fost străpuns de o săgeată otrăvită, iar rana aceea nu i s-a putut vindeca niciodată. Chiron a fost și dascăl, fiind foarte priceput în a-i învăța și pe cei din jur tainele vindecării. În astrogramele personale, Chiron reprezintă întocmai acel punct sensibil, acele năzuințe pe care nu reușim niciodată să le îndeplinim. Chiron ne reamintește constant că nu suntem invincibili și că e firesc să nu ne iasă toate planurile exact așa cum ne dorim.

Chiron este unul dintre asteroizii care ne ajută să ne îndeplinim destinul, iar dacă reușim să trecem peste blocajele din viața noastră, acesta ne deschide noi căi prin care să ne îndeplinim menirea pe Pământ. De obicei, blocajul de care ne lovim ajunge să fie rezolvat abia în a doua jumătate a vieții, pentru că asteroidul Chiron necesită atingerea unui anumit prag al maturității și al înțelepciunii. Puteți afla unde este poziționat Chiron în astrograma personală accesând următorul link: https://cafeastrology.com/chironsignstables.html.

Cum ne influențează Chiron în funcție de poziționarea sa în astrograma natală

Cei care au asteroidul Chiron în Berbec sunt foarte buni în a-i încuraja pe ceilalți să-și atingă potențialul maxim, dar nu reușesc să găsească motivația pentru ei înșiși, le este teamă să preia inițiativa. Trebuie să învețe să spună „NU”, să fie mai bătăioși și să încerce să obțină ceea ce își doresc.

Persoanele care îl au pe Chiron în Taur reușesc să îi echilibreze pe cei din jur și îi motivează să obțină lucruri materiale, ceea ce le face potrivite pentru consultanța financiară. Pe de altă parte, Chiron în Taur relevă și o delăsare în ceea ce privește propria înavuțire, pentru că persoanele guvernate de această conjunctură astrală au tendința să amâne.

Chiron în Gemeni generează blocaje în zona de comunicare, însă, paradoxal, cei care sunt guvernați de această conjunctură sunt foarte buni sfătuitori.

Pentru cei care au îl au pe Chiron în zodia Rac, empatia se ridică la cele mai înalte cote și reușesc să-i facă pe cei din jur să se simtă protejați și susținuți. În schimb, când vine vorba de propria persoană, cei care îl au pe Chiron în Rac au fost privați de afecțiunea pe care ei le-o oferă altora sau de stabilitatea emoțională.

Cei guvernați de Chiron în Leu pot fi profesori sau antrenori foarte buni, ajungând rapid la performanțe cu discipolii lor. Însă, cei care îl au pe Chiron în Leu suferă pentru că la un moment dat în viața lor este posibil să nu se fi putut afirma, ceea ce i-a afectat.

Chiron în Fecioară le permite celor guvernați de această conjunctură să fie foarte buni în a-i învăța pe ceilalți să fie ordonați, să fie organizați și să fie atenți la detalii sau analitici. Cu toate acestea, în viața personală, cei care îl au pe Chiron în Fecioară sunt foarte grăbiți și dezordonați.

Persoanele care îl au pe Chiron în Balanță lucrează foarte bine cu publicul și cu grupurile. Ele reușesc să-i învețe pe cei din jur cum să trăiască mai frumos și cum să fie mai armonioși. În schimb, problema lor este că sunt foarte competitive, nu își dau voie să fie vulnerabile în fața celor din jur și nu reușesc să fie în armonie cu ele însele.

Cei care îl au pe Chiron în Scorpion trebuie să învețe să redobândească puterea asupra vieții lor și să recapete controlul asupra emoțiilor. Totodată, ei nu-și dau voie să trăiască și să se relaxeze din cauza precauției excesive, din cauza faptului că sunt mereu în căutarea controlului asupra situațiilor din viața lor și din cauză că nu își asumă riscuri.

Chiron în Săgetător „naște” antrenori foarte pricepuți și sfătuitori foarte buni, implicați. Problemele care apar în cazul acestei zodii sunt imposibilitatea de a se conecta cu propria spiritualitate și faptul că nu reușesc să îi asculte pe cei din jur într-o manieră eficientă.

Cei care îl au pe Chiron în Capricorn sunt foarte buni organizatori și îi pot ajuta pe cei din jur să fie motivați să facă performanță. Pot întâmpina probleme în a-și eficientiza propriul program.

Persoanele care îl au pe Chiron în Vărsător trebuie să învețe să fie libere și să-și vindece teama de respingere. Paradoxal, cei care îl au pe Chiron în Vărsător îi încurajează pe cei din jur să fie ei înșiși indiferent de consecințe.

Oamenii care îl au pe Chiron în Pești sunt foarte empatici și îi vor încuraja și pe cei din jur să fie la fel. Marea lor greșeală este că au tendința să se victimizeze pentru a obține la rândul lor empatia altora.

Emisiunea „Golden Hour”, moderată de Jessie Baneș, se difuzează de luni până joi, de la ora 18, la Radio Gold FM, frecvența 96.9 Mhz. Înregistrările complete pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background