Georgiana Sâmbotin la Golden Hour cu Jessie: Cum ne influențează relațiile planeta Marte

Postat de pe 19 aprilie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Golden Hour cu Jessie”, moderată de Jessie Baneș la Radio Gold FM, astrologul Georgiana Sâmbotin a vorbit despre cum ne influențează planeta Marte relațiile și compatibilitățile în funcție de unde este aceasta situată în harta astrală. Pentru a determina exact în ce zodie aveți planeta Marte, intrați AICI.

Astrologul Georgiana Sâmbotin a explicat că Marte reprezintă nivelul nostru de energie și felul în care ne manifestăm energia pe care o încapsulăm înlăuntrul nostru. Așadar, Marte vorbește despre felul în care fiecare individ în parte preferă să-și desfășoare activitățile zilnice, despre felul în care acționează fiecare și despre preferințele în materie de mișcare. Semnele de aer și de foc sunt cele mai zvăpăiate, simt constant nevoia să iasă din casă și să facă lucruri inedite, în timp ce semnele de apă și de pământ sunt mai calme, mai liniștite și chiar mai introvertite.

Planeta Marte se manifestă cel mai puternic în zodia berbec. Cei care au planeta Marte în berbec sunt foarte activi și se pot plictisi repede, de aceea este nevoie să le propuneți activități cât mai variate și cât mai atractive. Copiii care au planeta Marte în berbec sunt încăpățânați și se vor revolta dacă nu obțin exact ceea ce își doresc atunci când își doresc. Aceeași tendință persistă și în cazul adulților, așa că dacă aveți un partener cu Marte în berbec oferiți-i libertatea de a face activitățile care îl bucură, chiar dacă nu vă plac.

Persoanele care au planeta Marte în zodia taur sunt tot încăpățânate, asemenea berbecilor, însă se lasă greu convinse că trebuie să facă un anumit lucru. Aveți răbdare cu nativii taur și oferiți-le timp să testeze lucruri noi și să se convingă singuri dacă le plac sau nu. Totodată, este important de știut că persoanele guvernate de acest semn zodiacal nu își asumă riscuri.

Oamenii cu Marte în gemeni au atenție distributivă. Adeseori se întâmplă ca această atenție distributivă să fie confundată cu ADHD-ul la copii. Gemenii se plictisesc ușor și se descurcă perfect în situații care implică această calitate de a-și distribui atenția în mai multe locuri simultan. Oamenii care au Marte în gemeni se bucură să interacționeze cu multe persoane și să iasă din casă să facă fel de fel de activități.

Persoanele care au planeta Marte în rac preferă să facă lucruri care țin de casă și familie, dar acest lucru nu înseamnă că sunt sedentari. Un astfel de nativ este dispus să meargă până în pânzele albe pentru familie și pentru domeniul care îl pasionează. Sunt foarte motivați să le vină în ajutor celorlalți. Cu toate acestea, atunci când interesul se pierde, cei cu Marte în rac nu se vor mai întoarce niciodată la acea activitate pentru care și-au pierdut interesul sau la acea persoană de care s-au îndepărtat.

Cei cu Marte în leu sunt încăpățânați, competitivi și vor să facă doar ce le trece lor prin cap. Ca să-i motivați, trebuie să-i faceți să creadă sau să simtă că ei au luat inițiativa, că a fost ideea lor sau să le arătați că, dacă fac acțiunea respectivă, acest lucru le va aduce mai multă popularitate.

Oamenii care au planeta Marte în zodia fecioară sunt extrem de muncitori, conștiincioși și au dexteritate manuală. Atenție: Nu le plac surprizele! Totodată, aceștia sunt și foarte activi și nu pot să stea locului, simt nevoia să se miște constant, să facă ceva. Cei care au Marte în fecioară au nevoie de organizare și se relaxează prin mișcare.

Marte în balanță îi predispune pe cei guvernați de această zodie să pună interesul celorlalți în fața intereselor personale. Totodată, acestor persoane le este foarte greu să facă alegeri mai mult sau mai puțin importante, nu pot lua decizii. Atenție la copiii care au Marte în balanță, pentru că pot fi ușor influențabili.

Persoanele cu Marte în scorpion sunt foarte pasionale, dar sunt interesate și de investigații și de secrete. Sunt foarte atente la detalii și nu scapă nimic din vedere, de aceea sunt bune în posturi de jurnaliști de investigație, detectivi sau chiar chirurgi. Dacă persoanele cu Marte în scorpion vor vedea că oamenii din jur nu sunt de acord cu ceea ce vor ele să întreprindă, vor realiza ce și-au propus pe ascuns.

Marte în săgetător generează sportivi foarte buni, motivația din spate fiind încăpățânarea și dorința de a ajunge departe. Aceste persoane se plictisesc foarte repede și sunt foarte energice, însă au un obicei mai puțin bun de a începe multe lucruri și de a nu termina niciunul. Preferă activitățile care fie sunt foarte provocatoare, fie implică o dimensiune spirituală.

Cei cu Marte în capricorn sunt foarte ordonați și organizați, sunt foarte pricepuți la tot ce ține de științele exacte, dar se mișcă lent. Aceștia știu cum să-și dozeze energia foarte bine. Nu le dați peste cap orarul și nu le faceți surprize (în special nu costisitoare) pentru că aceste lucruri îi vor deranja.

Marte în vărsător este total opus față de Marte în capricorn, pentru că persoanele guvernate de acest semn zodiacal sunt foarte dezordonate și duc o viață învăluită în haos. Ele preferă diversitatea și nu le place să fie constrânse de timp sau de orare foarte stricte. Cei cu Marte în vărsător sunt centrați pe sine și sunt motivați de propriul interes, dar totuși vor să facă bine și celor din jur.

Cine are Marte în pești nu se lasă mânat de lucruri materiale, ci preferă să viseze și să se lase ghidat de imaginație. Deși preferă să stea într-un loc foarte confortabil, într-o atmosferă liniștită, se va ridica imediat să sară în ajutorul cuiva care are nevoie cu adevărat.

Emisiunea „Golden Hour”, moderată de Jessie Baneș, se difuzează de luni până joi, de la ora 18, la Radio Gold FM, frecvența 96.9 Mhz. Înregistrările complete pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background