Geoană și-a ratat lansarea chiar în Oltenia, considerată vatra lui, ce susținere să aibă în țară?

Postat de pe 14 decembrie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, jurnalistul Ion Spânu a prezentat dezastrul campaniei politice desfășurate de către Mircea Geoană în Oltenia, considerată a fi vatra lui, dezastru ce i-a demolat imaginea publică, deși sondajele (mincinoase) îl descriu deja ca posibil câștigător al alegerilor prezidențiale, cu un scor de 27-28%.

Mircea Geoană, oltean la bază, a venit în Oltenia și a încercat să-și reactive niște contacte dobândite anterior și nimeni nu a vrut să-l întâlnească, ba chiar s-au ferit de el. Ion Spânu a fost contactat de către un prieten comun de-al său și de-al lui Mircea Geoană pentru a face rost de numerele de telefon a doi apropiați vizați de Geoană, scopul fiind acela de a le obține susținerea. Una dintre persoanele vizate era chiar finul lui Geoană, Florentin Gust, iar cealaltă persoană este unul dintre masonii de vază ai Craiovei, om de afaceri controversat, care este anchetat la DNA. Cert este că nici măcar aceștia doi n-au vrut să se uite la Geoană, deci nu-i rămâne omului politic decât „marele electorat de 27-28%” despre care sondajele spun că l-ar susține.

Florentin Gust a plecat de la PSD de mult timp și a trecut prin toate partidele, dar a fost executat public, pentru că a crezut că poate să păcălească cetățenii. „În calitate de viitor candidat la președinție, Mircea Geoană trebuie să evalueze foarte serios calculele în așa fel încât să aibă măcar locul 3 sau 4 asigurat în campanie. Altfel, ce-a mai rămas din episodul ‘Mihaela, dragostea mea’ îl va face de râs în perioada următoare”, a precizat Ion Spânu.  

Celebrul episod ‘Mihaela, dragostea mea’ nu este singurul atentat asupra imaginii publice a lui Geoană. Politicianul a fost aspru criticat de presă și de public în momentul în care fiica sa s-a căsătorit cu americanul Garrett Cayton la Veneția, organizând una dintre cele mai scumpe nunți din ultimii ani din România. Mai mult decât atât, recent s-a aflat de cumnatul fugar al lui Mircea Geoană, Costea Mircea Ionuț, care a pierdut recursul în casație formulat în dosarul reabilitării căii ferate Bucureşti – Constanţa.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background