Gelu Vișan: “Tolontan lucrează la comanda foștilor șefi de Servicii Secrete”

Postat de pe 24 mai 2021

Autor: Adrian Lambru

Fostul parlamentar și deputat Gelu Vișan a declarat în cadrul emisiunii “Ce-i în Gușă, și-n căpușă” de la Gold FM că: „Întâlnirea lui Tolontan cu Valer Blidar este o întâlnire de primit ordin”.

Cătălin Tolontan, coordonatorul editorial al publicaţiilor Libertatea şi GSP, este audiat zilele acestea de procurorii DIICOT pentru șantaj și constituire a unui grup infracțional organizat. Plângerea ce a provocat aceste interogatorii a fost depusă de primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, deranjat de investigațiile ziarului ce privesc legăturile sale cu clanurile de interlopi.

În acest context, Gelu Vișan consideră că tot acest demers ar fi fost organizat de un sistem „mafiot” al Serviciilor Secrete în strânsă legătură cu o parte din presă: „În cadrul întâlnirii cu Blidar, lui Tolontan i s-a dat o temă, adică aranjarea lui Daniel Băluță. Un bun exemplu în acest sens este cazul Hexi Pharma, unde acest jurnalist a participat la schimbarea unelor lucruri în zona medicală. Tolontan face parte dintr-un sistem în care, la comandă, se execută. Tot acest ansamblu are mare legătură cu Florian Coldea (fost director adjunct al Serviciului Român de Informații – n.r.). E o mare rețea la nivelul României, iar cazul Băluță-Tolontan nu e nici primul nici ultimul de acest fel”.

Gelu Vișan susține că acest sistem are conexiuni și în sfera politică, nu doar în presă: Un partid întreg este construit de această rețea: USR PLUS, care reprezintă un pericol pentru România. Florian Coldea îi are în mână pe Dacian Cioloș și pe Dan Barna. Omul a scos în stradă oameni. Nu e de joacă cu situația asta. Băluță nu e un pion foarte important, dar mâine ne trezim că acest sistem va încerca să-l aranjeze pe Iohannis, sau pe oamenii mari din stat. N-ar fi prima dată când Coldea ar aranja un președinte”.

Fotul politicain descrie această supra-structură ca fiind „nemiloasă”.

„În momentul în care ei iau decizia de a face ceva, de a pune mâna pe ceva, nu va mai conta dacă moare cineva, dacă trăiește cineva, dacă va fi spulberat totul în jur, dacă va cădea președintele și așa mai departe. Acești oameni nu știu decât să conducă” – a adăugat Gelu Vișan.

Emisiunea “Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, se difuzează de luni până joi, la Gold FM, de la ora 13.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background