Furt de identitate în cazul creării unei sosii a lui Adrian Severin pe Facebook

Postat de pe 4 august 2022

Joi, emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, a debutat cu demascarea unei infracțiuni în mediul online. Lui Adrian Severin i s-a creat un cont fals de Facebook cu scopul de a-l defăima.

GOLD FM îl sesizează public pe ministrul Lucian Bode ca să demareze cercetările asupra celor ce-i folosesc în mod abuziv imaginea lui Adrian Severin pe internet!

Cozmin Gușă oferă un context pentru problema sesizată chiar în timpul emisiunii: „Ni se prezintă pe Facebook ‘adevăratul Adrian Severin‘. Cineva a luat inițiativa și prezintă fel de fel de materiale modificate. A apărut un cont de Facebook care poartă numele tău, dar conține și secvențe de la noi din emisiune”.

Adrian Severin vine cu o completare importantă: „Aceasta este ocazia de a-i anunța pe toți cei care ne urmăresc că există pe Facebook un cont care poartă numele meu, căruia i se adaugă precizarea ‘salvatorul democrației‘. Această pagină este un fals, nu este pagina mea și este concepută în așa fel încât să transmită lucruri pe care eu nu le-am spus. Preia texte pe care eu le-am publicat și discuții pe care noi le-am avut, iar acestea fie sunt scoase din context, fie sunt modificate pur și simplu”.

Imediat după dezvăluirea acestor informații adevărate și dovedite de însăși existența contului împânzit de probe incriminatorii, conexiunea lui Adrian Severin a început să sufere bruiaje. Adrian Severin a reclamat pagina, însă până acum nu s-a luat nicio măsură.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background