Florin Cîțu: „FMI confirmă, România are cea mai mare creştere economică din UE”

Postat de pe 29 mai 2021

Premierul României Florin Cîțu a anunțat vineri seară, 28 mai, că țara noastră are cea mai mare creştere economică din Uniunea Europenă, conform Fondului Monetar Internațional (FMI). „Cea mai bună perioadă pentru români abia începe” – a scris prim-ministrul pe pagina sa de socializare.

Florin Cîțu îi felicită pe români pentru posibilitatea acestei realizări: „Felicitări, români! Rezultatul reformelor implementate începe să se vadă. România merge în direcția bună”.

Actualul prim-ministru este optimist și crede într-un mers ascendent al economiei românești. „Am estimat că măsurile pe care le luăm în această guvernare vor duce la cea mai bună perioadă pentru economia României din ultima sută de ani. Așa o să fie. Mă voi asigura că urmează cel puțin 8 ani de guvernare pe principii liberale. Iar de rezultatele acestei guvernări vor beneficia toți românii” – a scris Florin Cîțu pe Facebook.

Conform premierului, Fondul Monetar Internațional estimează o creștere economică în 2021 de 7% (cu 3 pp peste estimările inițiale) și un deficit bugetar de 6.8% (vs.7.2% estimare inițială).

Tagged as

Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background