Ana Maria Mărgean este noua câștigătoare a sezonului 11 al show-ului „Românii au talent”

Postat de pe 29 mai 2021

Ana Maria Mărgean, în vârstă de 11 ani a plecat acasă cu premiul cel mare în valoare 120.000 de euro.

Finala emisiunii „Românii au talent” 2021 a avut loc vineri, 28 mai. Ana i-a cucerit pe jurați încă de la preselecții, când a fost trimisă direct în finală de Andra, cu ajutorul unui Golden Buzz, potrivit unsitedemuzică.ro. Micuța a urcat pe scenă în fața juraților cu un număr de ventriloc.

„Arta de a vorbi fără să îți miști buzele am descoperit-o acum doi ani pe YouTube și am început să o practic în perioada carantinei când toată lumea era blocată în casă. Am început cu voci, cu exerciții de dicție și am evoluat.

Am început să confecționez păpuși din șosete, iar anul acesta am primit-o pe Lizi. M-am gândit că aici este cel mai potrivit loc să se lanseze”, a spus Ana înainte să urce pe scenă.

Românii au talentau pus în joc alte trei premii, pe lângă premiul cel mare, concurentul de pe al doilea loc a intrat în posesia sumei de 30.000 de euro, concurentul care a ocupat al treilea loc a primit suma de 10.000 de euro, iar concurentul care a impresionat cu un număr de neuitat a obținut Premiul de Originalitate în valoare de 10.000 de euro, potrivit infomusic.ro.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background