Donald Trump a fost amendat cu peste 350 de milioane de dolari pentru fraudă

Postat de pe 18 februarie 2024

Judecătorul i-a interzis, de asemenea, fostului președinte și candidat republican la președinție să își opereze afacerile timp de trei ani în New York, scrie Le Figaro

Donald Trump a fost amendat cu aproape 355 de milioane de dolari la New York vineri, 16 februarie, pentru o serie de fraude financiare în cadrul imperiului său imobiliar, Organizația Trump.

Această decizie fără precedent este însoțită de o interdicție de trei ani a fostului președinte al Statelor Unite de la orice conducere de afaceri din statul New York. Procurorul general al statului, Letitia James, a depus acuzații împotriva lui în 2022 și l-a dus, împreună cu cei doi fii adulți ai săi și grupul lor de familie, la un proces civil pentru fraudă din octombrie până în ianuarie.

În septembrie, Arthur Engoron hotărâse deja că Donald Trump se face vinovat de fraudă și ordonase dizolvarea parțială a imperiului său. Hotărârea de vineri a venit după un proces controversat de trei luni în Manhattan.

Acest caz de fraudă civilă ar putea da o lovitură gravă imperiului imobiliar al lui Donald Trump, în timp ce omul de afaceri conduce cursa pentru nominalizarea republicană pentru a-l lupta pe președintele democrat Joe Biden la alegerile americane din 5 noiembrie.

sursă: Le Figaro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background