„Iubitoarea” soțioară, Iulia, deplânge moartea lui Navalnîi pe umărul unui miliardar rus

Postat de pe 18 februarie 2024

Autor: Marius Ghilezan

Cum a murit Alexei Navalny? Versiunea oficială este că s-a prăbușit după o plimbare în curtea închisorii din Siberia. Familia sa este sceptică, privind cauzele morții, conform presei britanice.

Inițial, mamei și avocatului său li s-a transmis că trupul său a fost dus la morga din Salekhard, un oraș situat la 30 de mile de colonia „Polar Wolf,” unde fusese arestat. Ajunși acolo, cei doi au găsit morga închisă. Când, în cele din urmă, au reușit să intre-n legătură cu personalul, li s-a transmis că trupul lui Navalnîi nu se afla de fapt acolo.

Zvonurile crimei sunt mai tari decât orice rezultat al autopsiei

Se pare că autoritățile închisorii au răspândit în mod deliberat confuzie cu privire la cauza morții lui Navalnîi. În ciuda primelor zvonuri, care sugerau că a murit din cauza unui „cheag de sânge.” Mamei lui Navalny i s-a spus că, de fapt, a murit din cauza „sindromului morții subite.” O condiție care pare să afecteze mulți dintre criticii lui Putin, notează The Spectator.

Unui alt avocat al lui Navalnîi, i s-a zis că „nu a fost încă stabilită cauza morții” și că va fi efectuată o autopsie amănunțită. Se presupune că rezultatele vor fi făcute public, săptămâna viitoare. „Este evident că mint și fac tot ce pot să nu livreze cadavrul,” a scris avocata pe X/Twitter. Vorbind pentru postul independent de televiziune în limba rusă Dozhd, ea a numit moartea lui o „crimă premeditată.” Echipa lui Navalnîi încă nu poate confirma unde este exact cadavrul, acum.

„Drum bun soțul meu!” i-a transmis soția sa. (În fotografie: Iulia Navalnîi cu iubitul ei, stabilit la Londra, Eugen Chichvarkin)

Când soțul era în închisoare, “iubitoarea” Iulia avea nevoie de un umăr pentru a plânge, scrie the Story Telling pe Platforma X. A căutat un sprijin emoțional și l-a găsit pe miliardarul rus, aflat în exil în Marea Britanie.

Eugen Chichvarkin este cel mai bogat rus cu vârsta mai mică de 35 de ani. Are o avere de 1,6 miliarde de dolari. Banii i-a făcut, zic sursele oficiale, din Euroset, o rețea de magazine de telefoane mobile. Are o mustață inspirată din Salvador Dali.

sursă: newstand.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background