Diavolii de la Davos dirijează corul infernal al Occidentului! Măsurile împotriva umanității!

Postat de pe 25 ianuarie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

Ediția de astăzi a emisiunii „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, s-a axat pe bilanțul Forumului Economic Mondial de la Davos, specialistul Bogdan Comaroni explicând care sunt deciziile previzibil să fie puse în practică și la ce ne putem aștepta, respectiv care hotărâri denotă derapajele transumaniste ale liderilor lumii.

Firmele acoperite din România domină licitațiile cu statul și câștigă miliarde

Jurnalistul și-a început analiza prin deconspirarea rețelelor interne care au parazitat statul și au condus la eliminarea totală a capitalului românesc. Se pare că Florian Coldea patronează o rețea puternică de firme sub acoperire, care deține 90% din toată piața de capital din România, activând în piața afacerilor cu statul. Bogdan Comaroni consideră că nu există capital în România, pentru că firmele reale sunt îngropate și se reflectă acest lucru chiar în desființarea firmelor din zona de mijloc. Toate firmele noi care se formează sunt pur conjuncturale. „Acesta este mecanismul, ei participă la licitații prin firme interpuse. Imediat după ce apare cererea de ofertă, în câteva ore se și atribuie licitația, deși, în mod normal, este nevoie de zile întregi sau chiar luni doar pentru a face documentația. Șefii acestor structuri gestionează și firmele sub acoperire, și presa, și acționează cu putere de afară”, a explicat jurnalistul Bogdan Comaroni.  

Iadul dezlănțuit la Davos

Însuși Elon Musk, unul dintre cei mai bogați oameni ai planetei, a recunoscut oficial că la Davos se întrunesc niște lideri care cred că formează un guvern mondial și care lucrează împotriva cetățenilor planetei. Bogdan Comaroni însă este de părere că această întrunire anuală a Forumului Economic Mondial la Davos poate reprezenta o diversiune care să distragă atenția populației de la adevărații conducători din umbră care vor să distrugă planeta. Cu toate că Davosul poate fi o țintă falsă a Deep state-ului american, „Diavolii de la Davos discută din punct de vedere ideologic niște chestiuni care vor apărea și se vor implementa în viitor”, potrivit spuselor lui Bogdan Comaroni.

Mai mult decât atât, jurnalistul a atras atenția asupra faptului că deja se adeverește ce s-a spus de săptămâna trecută la Davos, și anume că se dorește o forțare a unirii Republicii Moldova cu România. Nu e exclus scenariul în care Maia Sandu să aterizeze de la Davos direct la președinția României. Totodată, pare să devină din ce în ce mai real și scenariul unei oficializări a conflictului direct dintre Occident și Rusia, mai ales în contextul în care Ucraina cere în continuare armament. Americanii îi conduc pe toți din Occident pe o pistă falsă, țările Europei fiind blocate în bula unipolară izolată de restul lumii. Așa America este liberă și nestingherită, putând să-și urmeze planul de a negocia cu restul lumii multipolare deja create.

Concluziile post-conferința de la Davos arată că se va realiza o tranziție către era globalismului de capital, ceea ce va avea implicații în ceea ce privește criza alimentară majoră, trecerea la surse alternative (de alimentație sau de energie), generalizarea întrebuințării inteligenței artificiale și trecerea la capitalismul corporatist.  

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background