Dacă nu se întâmplă nimic în scandalul UNTOLDEA, e limpede că șefii lui Coldea sunt și ai lui Iohannis!

Postat de pe 19 februarie 2024

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, jurnalistul Marius Ghilezan a vorbit despre mascarada comasării și scandalul COLDEA-UNTOLDEA, demonstrând care sunt implicațiile pentru partide și alegeri, respectiv pentru SRI.

Florian Coldea este protagonistul scandalului momentului, căpătând porecla de „Coldea-UNTOLDEA” după ce a participat la festivalul UNTOLD Dubai, organizat de pedofilul dovedit Bogdan Buta. Jurnalista Anca Alexandrescu a publicat în exclusivitate imagini cu Florian Coldea la UNTOLD Dubai, dar și un videoclip în care este dezvăluită confruntarea pe care aceasta a avut-o cu fostul șef al SRI în aeroportul din Dubai.

Florian Coldea a participat în Dubai și la lansarea monedei digitale Runa, dezvoltată de firma lui Bogdan Mărunțiș, finul lui Florian Coldea, în asociere cu ginerele lui Ioan Niculae, Ovidiu Toma. Florian Coldea domină statul român de peste două decenii, a controlat justiția din România și a pus în spatele gratiilor renumiți oameni de afaceri și patroni de presă, dar totuși a rămas în libertate și manevrează rețele de afaceri. Mai mult decât atât, la 7 ani după ce el a părăsit SRI, soția lui, Dorina Coldea, și-a păstrat funcția la vârful departamentului psihologic al SRI. Traian Băsescu a fost cel care i-a dat statul român în posesie lui Coldea. A fost decorat atât de Ambasada Franței, cât și de Ambasada SUA. Acest ofițer, care nu mai este în funcție, încă primește informații prețioase și incriminatoare de la oameni ai statului, de la cadrele de la vârful MAPN și de la alți directori din diferite instituții.

Dacă Florian Coldea va pica în urma acestui scandal, se va prăbuși și imperiul construit de Grupul de la Cluj. Dacă se dovedește că el utilizează date secrete ale statului român, actualul SRI ar trebui să instrumenteze o cercetare penală împotriva lui. „Dacă președintele statului ar dori să elibereze statul român de presiunea toxică a unui fost posesor de informații, el poate documenta cu cele 4-5 servicii secrete totul până poimâine dimineață. Asta doar dacă Iohannis vrea într-adevăr să schimbe paradigma!”, a punctat jurnalistul Marius Ghilezan. Sunt șanse destul de mici să se recurgă la o astfel de acțiune amplă, tocmai pentru că vorbim aici despre un șantaj reciproc. Dacă nu se întâmplă nimic în scandalul UNTOLDEA, e limpede că șefii lui Coldea sunt și ai lui Iohannis și vom intra în alegeri cu toate vulnerabilitățile generate de aceste evenimente.

PSD va decădea grav electoral, ducând în spate PNL și pe Iohannis

Iohannis a reușit să le impună pesediștilor să care în cârcă PNL-ul și să facă liste comune la toate rândurile de alegeri. Astfel de mutări nu indică decât o uriașă frică de AUR, care probabil că este cotat în sondajele primite de Iohannis cu peste 50%.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background