Cozmin Gușă: „Boc e omul lui Coldea”

Postat de pe 7 iulie 2021

Autor: Adrian Lambru

Analistul politic Cozmin Gușă a declarat în cadrul emisiunii “Ce-i în Gușă, și-n căpușă” de la Gold FM că: „Florian Coldea e periculos pentru că are cu ce șantaja, iar acum o face în interesul factorului extern”.

Cozmin Gușă susține faptul că la Cluj ar exista un grup politic foarte puternic și influent: „Florian Coldea și oamenii lui, Ioan Rus, Emil Boc și alții, sunt foarte influenți în Cluj, de la zona de businnes, la politic, peste tot”.

Fostul director adjunct al Serviciului Român de Informații ar fi, în concepția lui Cozmin Gușă, „foarte periculos”. Coldea are cu ce șantaja, are toată arhiva Direcției Generală de Protecție și Anticorupție (fosta SIPA n.r.). Pe lângă asta, plus toate filajele ilegale din perioada în care a condus SRI-ul”.

„Coldea nu acționează de capul lui, ci sub influența factorului extern”

„Această putere pe care o are Coldea îi este garantată de așa-zisul factor extern” – declară Cozmin Gușă. „Puterile din afară îl manevrează pentru a subjuga ce mai este de subjugat în România”.

Cozmin Gușă: „Boc e omul lui Coldea, a fost recrutat acum doi ani”

În timpul emisiunii “Ce-i în Gușă, și-n căpușă” din data de 7 iulie, Cozmin Gușă a afirmat faptul că: „Boc este omul lui Coldea. După ce Vasile Dîncu a părăsit grupul de la Cluj, Boc a fost recrutat acum doi ani de către Ioan Rus, care conduce împreună cu Florian Coldea noul grup de la Cluj”.

Analistul politic susține faptul că primarul de la Cluj “are destule dosare în care a fost tot timpul ocolit, decupat”. În ciuda acestui fapt, Emil Boc “a prins glas și este varianta rezerviștilor la președinție, din interiorul PNL”.

Răspunsul lui Emil Boc: „Amatorii de senzații să se documenteze”

La o zi distanță, Emil Boc îi răspunde lui Cozmin Gușă: „Îi sfătuiesc pe amatorii de senzații să se documenteze, altfel se decredibilizează lamentabil” – a declarat fostul preier pentru stiripesurse.ro.

Referitor la fostul director adjunct al Serviciului Român de Informații, primarul Clujului a afirmat că: „Îl respect pe domnul Coldea, dar nu m-am întâlnit cu domnul Coldea de când am terminat mandatul de premier și nu sunt în legătură cu domnul Coldea”.

Emisiunea “Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, se difuzează de luni până joi, la Gold FM, de la ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe paginile de YouTube și Facebook ale Radio Gold FM România.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background