Comisia Europeană vrea reforme în sănătății, iar „specialiștii” români modifică protocolul de tratamentul pentru carcalac

Postat de pe 27 aprilie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Scamatoriile Iosefinei” difuzată la Radio Gold FM, jurnalista Iosefina Pascal a trecut în revistă noile inițiative ale Comisiei Europene în domeniul Pharma și a demascat ‘specialiștii’ români care abia acum, după aproape 3 ani, adaugă protocolului medical împotriva Covid terapii eficiente.

Propaganda criminală a politrucilor din țările UE și nu numai, aservită Big Pharma, ne spunea că cei care luptă împotriva vaccinării forțate și implicit împotriva încălcării drepturilor și libertăților oamenilor au pe conștiință morți. „Nu eu le-am zis că dacă vin la ATI vor muri, 9 din 10, ci Beatrice Mahler, nu eu am arătat oameni băgați în saci negri, nu eu am arătat imagini cu oameni din China care cădeau pe stradă ca popicele, nu eu am spus că dacă faci Covid mori și-ți îmbolnăvești familia și ți-o omori! Nu eu, ci voi, politruci și presă, voi, cei aserviți intereselor Big Pharma. Eu nu am pe nimeni pe conștiință, ci voi! De aceea eu pot dormi liniștită și voi nu”, a punctat cu revoltă Iosefina Pascal.

Comisia Europeană propune o reformă pentru medicamente mai accesibile, mai abordabile, mai inovatoare. C.E. vrea să facă o revizuire a legislației europene în domeniul farmaceutic din ultimii 20 de ani și dorește modificarea legislației pentru a încuraja producția timpurie de medicamente generice, varianta mai ieftină a acestora. Majoritatea medicamentelor generice lipsesc în România, iar Rafila nu s-a ocupat de acest aspect, deși avem fabrici de medicamente în țară. De ce? Ca să cumpărăm de la Big Pharma de 2 sau 3 ori mai scump. Totodată, C.E. vrea să finanțeze mai multe studii clinice pentru medicamentele și terapiile medicale inovatoare. Dar de ce după vaccinarea în masă din plandemie apar acum vaccinuri doar pe bază de ARN mesager?! De ce doar această tehnologie, este oare doar o coincidență? Oare nu a fost un studiu clinic mondial? De ce apar doar acum, brusc, o mulțime de vaccinuri pe bază de ARN mesager, deși tehnologia aceasta este studiată încă de acum 30 de ani? Dacă se clamează sus și tare salvarea oamenilor, a celor bolnavi de cancer, boală care are o mortalitate mare, de ce nu au apărut aceste tratamente acum 10 ani?

Am fost prima țară din lume care a publicat în Monitorul Oficial protocoalele de tratament pentru carcalac, iar acum, după aproape 3 ani se modifică iar aceste protocoale. Fără a consulta medicii care au expertiză și experiență în domeniu, politrucii și ‘specialiștii’ noștri au emis oficial un act normativ prin care au forțat medicii din spitale să administreze DOAR anumite medicamente împotriva carcalacului. Noul protocol prevede tratamentul cu Remdesivir, Molnupiravir, Paxlovid și, mai nou, cu anticorpi monoclonali.

„Cum de au apărut anticorpii monoclonali în protocolul de tratament abia în aprilie 2023? Am urlat ca orice om în stare gravă să fie tratat cu anticorpi monoclonali, să fie salvat de la moarte, dar nimic. Am spus clar, am urlat încă din anul 2021 că erau șmecheri securistoizi, băieți din sistem, dar și vedete și bogătași cuplați la bugetul statului care erau tratați la acea vreme cu acești anticorpi. De ce nu au fost tratați toți oamenii cu ceea ce era eficient, de ce au trebuit să moară atâția oameni? E trist și cred că toți acești ‘specialiști’ vor răspunde cândva pentru ceea ce au făcut!”, a încheiat jurnalista.

Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background