Comaroni: Venitul universal e doar o treaptă în procesul de robotizare a lumii!

Postat de pe 7 iunie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

Ediția de astăzi a emisiunii „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, s-a concentrat asupra „lumii ca o grădină zoologică”, jurnalistul Bogdan Comaroni explicând ce implicații ar avea asigurarea unui venit minim garantat pentru a nu munci, practică testată deja în țările occidentale.

Se dorește ca viitorul să aducă involuția omului. Cetățenii vor putea primi un venit minim garantat care să le asigure hrana și nevoile, adică strictul necesar. Un număr îngrijorător de oameni par a fi încântați de această veste, visând cu ochii deschiși la ziua în care vor fi plătiți să stea pe canapea cu ochii la televizor. Sistemul acesta este deja testat în Marea Britanie și în țările nordice.

Un model similar, cel al lucrului de acasă, a apărut din timpul pandemiei, fiind prezentate o serie de avantaje care i-au atras pe cetățenii care au decis să-și schimbe stilul de viață și de lucru. Așa s-a pus deja în mișcare mecanismul transumanist de subjugare a cetățenilor, dispărând contactul social. Acum se merge către implementarea venitului minim garantat, pas corelat cu orașele de 15 minute care nu sunt altceva decât un altfel de lockdown fabricat, dar pe care oamenii trebuie să-l perceapă ca fiind natural.

Totodată, liderii din umblă ar beneficia de pe urma acestei munci de la distanță, pentru că astfel s-ar elibera porțiuni din ce în ce mai mari de teren pe care ei să le poată ulterior acapara. Acest sistem deschide calea și către robotizarea omenirii și către introducerea inteligenței artificiale în cât mai multe sectoare din viața indivizilor.

Toate aceste decizii transumaniste, menite să distrugă natura umană, sunt ambalate frumos și servite cetățenilor drept măsuri ce aduc bunăstare. Nordicii au fost primii care au experimentat implementarea venitului universal, oferind între 800 și 1.200 de euro net per membru al familiei. Se încurajează traiul în comunități, bazat pe întrajutorare și sporirea veniturilor prin coabitare și contribuție comună la plățile de zi cu zi. De la a oferi bani cetățenilor pentru nimic, se va ajunge la implementarea creditelor sociale și la implementarea monedei unice digitale, a avertizat Bogdan Comaroni. Se preconizează că până în 2050 vor fi implementate toate măsurile transumaniste dictate de elitele globale.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background