Comaroni: S-a făcut o regie în favoarea lui Harris. Trump, timorat în dezbatere, dar probabil are și o înțelegere cu Deep State

Postat de pe 11 septembrie 2024

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, jurnalistul Bogdan Comaroni a vorbit despre dezbaterea prezidențială din SUA, Trump-Harris, care au fost detaliile semnificative, respectiv procedurile mediatice prin care taberele politice încearcă să-și creeze avantaje electorale.

Jurnalistul Bogdan Comaroni a mărturisit că nu a avut nicio așteptare de la dezbaterea Trump-Harris. Kamala Harris nu a fost niciodată o mare specialistă în comunicare, nu a fost niciodată spontană și chiar s-a zvonit de-a lungul vremii că evita pe cât posibil să participe în emisiuni la anumite posturi, pentru că se temea să nu se facă de râs din cauza lipsei sale de experiență politică și chiar de pricepere în domeniu. Donald Trump, pe de altă parte, este exact opusul Kamalei Harris: e spontan, are o foarte mare libertate și lejeritate în exprimare, nu fuge de luptă, ceea ce îi pune adversarii politici într-o situație dificilă. În primă fază, Kamala Harris a refuzat să participe la o astfel de confruntare directă cu oponentul său numărul 1 din campania prezidențială, dar într-un final s-a ajuns la o înțelegere între participanții la dezbatere. Mai mult decât atât, echipa de campanie a fiecărui candidat a cunoscut întrebările ce urmau a fi adresate de moderator. A fost, practic, o regie, în care fiecare parte și-a jucat rolul.

Presa de stat din America a scris în această dimineață că Harris a câștigat detașat confruntarea politică, dar și că Donald Trump a fost încurcat și s-a văzut că a fost pus în dificultate. Bogdan Comaroni a subliniat că acest comportament atipic pentru Donald Trump s-a datorat limitelor impuse încă de dinaintea dezbaterii. Pe lângă faptul că Harris ar fi fost avantajată în mod voit de către moderatori, unii analiști ar fi observat că aceasta a purtat echipament electronic, prin care echipa de campanie i-ar fi putut șopti răspunsul la anumite întrebări. Se pare că Harris și-ar fi învățat pe de rost discursul, motiv pentru care a putut să se afișeze ca fiind foarte sigură pe ea.

Trump ar fi putut să vorbească despre minciunile și abuzurile din pandemie, despre criza economică fără precedent și inflația galopantă, așa cum se aștepta din partea sa. Din păcate, evoluția sa în dezbatere a fost una destul de slabă, Trump domolindu-și considerabil discursul în ultimele luni. După atentatul asupra sa, Trump a părut din ce în ce mai mult că se supune sistemului ocult, ceea ce alimentează teoriile conform cărora acesta ar avea o înțelegere cu Deep State-ul.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background