Comaroni: Criza bancară americană va dezechilibra economic Occidentul, până la nivel de avarie!

Postat de pe 3 mai 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

Ediția de astăzi a emisiunii „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, s-a concentrat pe falimentele bancare din SUA și situația de criză financiară unde cca jumătate dintre bănci sunt în pragul insolvenței, Bogdan Comaroni prezentând dacă va urma o mare criză și ce poate presupune asta.

Asistăm la prăbușirea dolarului, a băncilor mici și mijlocii și la strategia băncilor mari care cumpără masiv aur pentru a-și acoperi resursele care se prăbușesc ușor, ușor. Piața globală este trasă în prăpastie de America. De cealaltă parte a baricadei, țările BRICS se unesc și vor să lanseze o monedă unică, fapt ce destabilizează și mai mult dolarul american. Cu toate acestea, americanii înghit fake news-uri zilnic și li se spune că BRICS-ul n-are putere și că nu va rezista, iar ei chiar cred astfel de minciuni tocmai pentru că sunt orbiți de iluzia Americii îmbelșugate și atotputernice.

Bogdan Comaroni a lansat o ipoteză sumbră, declarând că nu va exista scăpare pentru americani până nu vor genera un război generalizat de tip proxy. Acest lucru ar însemna că va avea loc confruntarea dintre lumea occidentală și BRICS în diferite zone ale globului, divizată în mai multe războaie de tip proxy, similare situației din Ucraina.

Deja în SUA există tensiuni din ce în ce mai intense la granița cu Mexic, sute de mii de emigranți așteptând să treacă granița imediat ce opreliștile precedente legate de pandemie și alte crize vor fi ridicate. În acest context, se pune problema unui asalt asupra Americii, prin care emigranții și cartelurile de droguri introduc în țară arme și droguri și pot oricând să distrugă SUA din interior, prin fel de fel de revolte.

Odată cu SUA, se vor scufunda și țările occidentale. „Marile familii luptă să se pună la adăpost și vor bascula către societatea americană și cea europeană tot ce nu are valoare și nu are acoperire în resurse. Lumea se va trezi în câteva luni cu niște hârtii fără valoare. Globaliștii pregătesc ceva, o mișcare de contraatac până la summit-ul BRICS”, a avertizat Bogdan Comaroni.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background