Cluj-Napoca: Orașul IT-ului, al Untold-ului si al mirosului de fecale

Postat de pe 1 septembrie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În cadrul emisiunii „Dincolo de propagandă”, difuzată la Radio Gold FM, Andrei Gușă a vorbit despre Clujul lui Emil Boc, unde cetățenii au reclamat pe aplicația primăriei faptul că miroase îngrozitor a gunoi.

De câteva zile bune, la temperaturi ce depășesc 35 de grade, municipiul Cluj-Napoca și localitățile limitrofe sunt sufocate de un miros îngrozitor de gunoi și putrefacție. În mediul online se fac topuri cu cartierele cel mai afectate: Mărăști, Someșeni, Sopor, Între Lacuri, Dâmbul Rotund etc. Mirosul ar proveni de la un centru de depozitare a deșeurilor care aparține companiei Supercom, scrie Actual de Cluj.

Andrei Gușă a catalogat atât orașul natal, Cluj Napoca, cât și pe primarul care îl conduce ca fiind fake. „Emil Boc e un democrat fake, pentru că provine din comunism, a fost șef al studenților comuniști din Cluj Napoca și la rândul său îl avea ca șef pe Ioan Rus, care era șeful studenților la nivel de județ, pe care îl are și azi informal ca șef. Astăzi fac pe democrații, dar e un fake. Nici Untold-ul nu e muzică, e tot un fake. Dezvoltarea din Cluj, care nu e consolidată, e tot un fake, pentru că, să fim serioși, dezvoltarea din Cluj trăiește pe spatele UBB, Universitate Babeș-Bolyai, care livrează aproximativ 100.000 de studenți pe an, de 20 de ani, care contribuie la buget. Dezvoltarea e bazată pe industria IT, care se poate muta oricând în Dubai sau în orice altă țară. În rest, marile întreprinderi au cam sucombat. Dar, sigur, se fac dezvoltări imobiliare de către prietenii lui Emil Boc și nici n-arată prea bine, ca să fiu sincer. Clujul pare invadat de un miros fetid de cadavre. Sunt și multe cadavre intelectuale, dar vorbim de cadavre la propriu, care sunt arse de firma responsabilă într-un mod neadecvat. Cetățenii ar trebui să se revolte în acest sens”, a comentat Andrei Gușă.

Emisiunea „Dincolo de propagandă”, moderată de Andrei Gușă, poate fi urmărită live în fiecare vineri începând cu ora 13 pe Facebook Radio Gold FM, dar și pe platforma goldtv.ro. Înregistrările integrale pot fi vizionate pe goldtv.ro, dar și pe pagina de Facebook a postului de radio, Radio Gold FM.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background