Carmen Harra la Golden Hour cu Jessie: Războiul din Ucraina s-ar putea încheia anul acesta!

Postat de pe 1 septembrie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Golden Hour cu Jessie”, moderată de Jessie Baneș la Radio Gold FM, Carmen Harra a vorbit despre evenimentele ce se prefigurează a se întâmpla la sfârșit de an 2023, evenimente ce vor afecta atât România, cât și lumea.  

Urmează o perioadă dificilă pentru omenire, perioadă în care lumea trebuie să corecteze tot ceea ce a fost proiectat cu răutate în Univers. Toate nenorocirile care s-au abătut asupra României, de la exploziile neprevăzute și până la crimele săvârșite de tineri urcați la volan sub influența substanțelor interzise, reprezintă fenomene negative ce s-au generalizat la nivel mondial. Actualmente traversăm o perioadă de tranziție, această perioadă de ani karmici meniți să ne învețe o lecție ținând până în anul 2033, potrivit spuselor lui Carmen Harra.

Anul viitor va fi o adevărată probă, un an karmic ce aduce grele încercări pe care omenirea trebuie să le treacă cu brio. Pe sfârșit de an 2023, Carmen Harra prevede că ne vom confrunta cu noi virusuri ce vor deveni mai violente din anul 2024. Anul acesta va apărea o nouă formă de Covid, iar în SUA și alte state deja se iau măsuri pentru a stopa răspândirea acesteia. În 2024 și 2025 vom trece printr-o situație similară ca în pandemie, noile virusuri afectându-ne la scară globală. Noua boală ce se va abate asupra populației va afecta în special sistemul digestiv

Alegerile din SUA sunt sabotate indirect de haosul generalizat din țară

Alegerile din SUA sunt învăluite în mister. Americanii nu-l mai vor sub nicio formă pe Joe Biden la președinție. Carmen Harra susține că nici Donald Trump nu ar fi o variantă viabilă, având în vedere condamnările sale multiple. Singurul care rămâne în joc ar fi Ron DeSantis. Situația este dramatică la fiecare nivel al societății. Educația este un haos total, Spitalele sunt într-o goană continuă după bani, sistemul monetar este în colaps, ceea de generează fără doar și poate debusolarea populației. Carmen Harra pune tot acest dezastru generalizat pe seama priorității 0 a conducătorilor din umbră care nu vor decât să decimeze populația.

„Eu îl cunosc pe Joe Biden, nu e un om rău, a trecut prin multe traume – și-a pierdut nevasta în accident, i-au murit copiii, a fost un om chinuit, chiar dacă a avut funcție de conducere și chiar dacă a avut bani. Cu toate acestea, ca lider timpul lui s-a scurs demult. Ar trebui să aibă forța să se retragă, să plece cu fruntea sus și să lase pe cineva tânăr să preia ștafeta. Cei care îl sfătuiesc greșesc în mod clar. El trebuie evaluat pentru a se vedea dacă mai e apt să candideze”, a declarat Carmen Harra, insistând că ar trebui să li se interzică politicienilor de peste 70 de ani să candideze pentru a nu pune în pericol un popor întreg sau chiar omenirea.

Politicienii din România au condus țara la dezastru!

Carmen Harra consideră că România începe din această toamnă să prindă putere și pare să se îndrepte către o direcție bună. Cel mai probabil se va face o coaliție între anumite forțe care va scoate țara la liman și va elimina conducătorii actuali care au condus țara la dezastru. România are nevoie de o astfel de curățenie, mai ales dacă ne uităm la primarii de prin Transilvania care permit și chiar se fac complici la acte antiromânești, cum a fost și înlocuirea statuii lui Mihai Viteazul din Oradea cu statuia regelui maghiar Ladislau I. Carmen Harra a oferit românilor speranță, spunând că nu se întrevede o viitoare preluare a Transilvaniei de către unguri, ci mai degrabă o extindere a României prin alipirea fraților moldoveni de noi.

Războiul din Ucraina încheiat anul acesta?

Carmen Harra prevede că războiul din Ucraina se va încheia brusc, chiar la finalul acestui an, cel mai probabil prin căderea lui Putin de la conducerea Rusiei. În 2024-2025, însă, s-ar putea să apară tensiuni generate de pericolul izbucnirii unui război mondial.

Emisiunea „Golden Hour”, moderată de Jessie Baneș, se difuzează de luni până joi, de la ora 18, la Radio Gold FM, frecvența 96.9 Mhz. Înregistrările complete pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background