Ciolacu e obligat de Bruxelles să dirijeze banii cash ai românilor către bănci!

Postat de pe 1 noiembrie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În ediția de miercuri a emisiunii „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, jurnalistul Bogdan Comaroni a abordat subiectul legat de dispariția banilor cash din circuitul comercial, scopuri și consecințe.

Prin noua „reformă fiscală”, premierul Ciolacu își va pierde total credibilitatea, implementând măsuri complet anti-populare. Se creează astfel un haos total la toate nivelele, iar efectele sunt imprevizibile. Asociații din diferite industrii avertizează asupra efectelor devastatoare provocate de reforma fiscală. Este limpede, însă, că Marcel Ciolacu își pierde votanții prin împovărarea lor cu taxe și accize. Dacă Nicolae Ciucă a fost omul americanilor, Marcel Ciolacu demonstrează că este omul Bruxelles-ului.

Se pregătește terenul pentru marea resetare și pentru o guvernare mondială. La Bruxelles există o preocupare majoră de a scoate banii românilor, România fiind una dintre țările cu cea mai mare economie paralelă. Se estimează că în România masa monetară în numerar atinge o sumă cuprinsă între 150 de miliarde și 250 de miliarde. Ținta este fiscalizarea cash-ului în beneficiul băncilor. Ideea imposibilității de a-i controla pe români și, implicit, economia paralelă ce se formează la noi în țară îi obsedează pe bruxellezi.

Economia care nu este la vedere întărește o economie care nu e controlabilă de către UE și care, dacă sporește și crește, va distruge economia fiscalizată din care marile corporații nu se vor mai putea alimenta. Pentru a rezolva această criză, birocrații de la Bruxelles urmăresc scoaterea cash-ului. Jurnalistul Bogdan Comaroni consideră că această strategie nu va reuși, însă va lovi puternic populația săracă. Românii vor crea o mișcare de rezistență prin care să se ferească de control. Jurnalistul a avertizat, însă, că, dacă până în 2025 nu dau roade măsurile impuse de Ciolacu, UE va schimba design-ul euro (valuta în care cei mai mulți români au strâns bani), obligând astfel cetățenii să-și schimbe banii doar prin intermediul băncilor.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background