Ce vrea să facă America din România?

Postat de pe 29 iunie 2021

Autor: Adrian Lambru

Jurnalistul Marius Ghilezan a declarat în cadrul emisiunii “Ce-i în Gușă, și-n căpușă” din 28 iunie de la Gold FM că: „Muniz mai mult a enervat cu ieșirea sa publică, a arătat lipsă de proiect și autoritate”.

Însărcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA la București, David Muniz, a declarat la TVR că fenomenul corupției este o amenințare la adresa securității naționale.

”Preşedintele Biden a făcut din lupta anticorupţie o prioritate de securitate naţională. Corupţia nu este doar o problemă, deşi este o problemă gravă, pentru ţările în care există. Este o ameninţare la adresa securităţii, pentru că permite unora să exploateze slăbiciunile acelei ţări. Şi din acest motiv suntem foarte interesaţi să vedem progrese„ – a declarat Muniz la TVR.

Ghilezan, despre corupția americană la nivel înalt

Jurnalistul Marius Ghilezan este de părere că David Muniz nu are curajul să vorbească liber: „Muniz merge numai în arondismentele securității. Haideți să ne amintim recentul caz cu Hunter Biden și cu Puiu Popovici. Haideți, domnule Muniz, să ne amintim de anul 2015. Atunci, miliardul de dolari ca ajutor american către Ucraina a schimbat procurorul care se ocupa de cazul de șantaj al aceluiași Hunter Biden”.

Cozmin Gușă: „Muniz este scăpat din lesă!”

Conform lui Cozmin Gușă, România ar fi rămas singurul aliat sigur din zonă al Statelor Unite: „Dacă te comporți așa cu partenerul, dacă vii să-l umilești public, înseamnă că singurul aliat strategic trebuie tratat atât de josnic. Eu, unul, nu văd sensul. Dacă faci asta, nu faci decât să diminuezi potențialul geopolitic”.

Emisiunea “Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, se difuzează de luni până joi, la Gold FM, de la ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe paginile de YouTube și Facebook ale Radio Gold FM România.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background