Ion Cristoiu: „Moțiunea de cenzură nu va trece”

Postat de pe 29 iunie 2021

Autor: Adrian Lambru

Astăzi, 29 iunie, se va vota în plenul Parlamentului moțiunea de cenzură pentru demiterea Guvernului Cîțu. Jurnalistul Ion Cristoiu nu crede că această moțiune va trece: „Guvernul de dreapta încă mai beneficiează de încredere”.

În cadrul pastilei sale zilnice, jurnalistul Ion Cristoiu consideră că fiecare partid din România trebuie să se exprime: „Trebuie să trăim și această experiență a conducerii de dreapta. De aceea, consider că trebuie să păstrăm această formulă până în 2024”.

Marcel Ciolacu, președintele Partidului Social Democrat, a declarant în cadrul unei conferințe de presă că dorește alegeri anticipate. „Nu cred că vor fi mari diferențe de scor față de anul trecut” – susține Ion Cristoiu. „Electoratul, după perioada PSD, și-a pus încrederea în partidele de dreapta, indiferent de cum ar guverna”.

Partidul Social Democrat a depus la începutul lunii iunie o moțiune de cenzură pentru demiterea Guvernului de alianță PNL, USR-PLUS și UDMR. Eșecul Planului de Redresare și Reziliență constituie principalul motiv pentru care această moțiune a fost înaintată.

Pastilele lui Ion Cristoiu sunt difuzate în fiecare dimineață pe frecvența 96,9 MHz la ora 7. Înregistrările pot fi urmărite integral pe pagina de Facebook Radio Gold FM România.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background