Ce se ascunde în spatele scandalului din Parlament? – Iosefina Pascal, la GOLD FM

Postat de pe 8 februarie 2022

Autor: Adrian Lambru

Jurnalista Iosefina Pascal a declarat în cadrul emisiunii „Scamatoriile Iosefinei”, de la GOLD FM, că: „Virgil Popescu l-a instigat și provocat pe George Simion la violență. Se observă clar în transmisiunea live de pe Facebook a unui parlamentar AUR cum ministrul Energiei întreține acest conflict”.

După conflictul dintre Virgil Popescu și George Simion de luni, 7 februarie, de la tribuna Parlamentului, o parte din presa din România i-a atribuit Ministrului Energiei eticheta de „victimă”, în schimb ce pe copreședintele AUR l-au numit „agresor”. O zi după incident, Parchetul General a deschis un doar penal pe numele lui George Simion în urma acestui incident.

Iosefina Pascal prezintă dovada faptului că Virgil Popescu nu ar fi cel agresat în această situație, ci cel instigator. Asta pentru că într-o transmisiune live pe Facebook a lui Ciprian Ciubuc, parlamentar AUR, a surprins momentul când ministrul Energiei i-ar spune lui George Simion „Lovește! Lovește! Lovește!”.

sursă: Facebook

Ce ar fi trebuit să facă Virgil Popescu?

În timpul discursului, în loc să aștepte ca George Simion să se oprească din a-l întrerupe, Virgil Popescu a ales să-i răspundă copreședintelui AUR la acuzații: „Domnule Președinte, pot să-i spun domnului <Sumion> să se ducă la Putin să-i zică să ieftinească gazul?”. În tot acest timp, din sală se auzea strigând „Hoțule!” în mod repetat de către George Simion.

„Aparent, domnul Popescu nu putea să citească de pe foaie pentru că îl întrerupea Simion. Trebuia să ceară suspendarea ședinței rapid și să o reia după ce se calma copreședintele AUR. Sau putea pur și simplu să îl ignore. Simion este un om, presupun că nu ar fi putut turui trei ore în continuu <Hoțule! Hoțule!>” – este de părere Iosefina Pascal.

Minciuna lui Virgil Popescu

Prin afirmația făcută, ministrul Energiei ar sugera anumite legături ale partidului Alianța pentru Unirea Românilor cu Federația Rusă și, de asemenea, faptul că prețul pe care îl are gazul astăzi ar fi influențat de Moscova. Ioseifina Pascal susține că acest lucru ar fi neadevărat, pentru că România folosește 80% din gaz producție proprie și importă de la ruși 20%.

„Acolo e problema, la majoritatea gazului, nu la ce vine de din Rusia” – consideră jurnalista GOLD FM. „Însă Virgil Popescu și alții ca el vor să creeze această iluzie cum că din cauza rușilor e factura mare la gaz. Afirmația ministrului nu are niciun sens. Vrea doar să-și ascundă incompetența și premeditarea cu care a pus pe butuci tot ce înseamnă sistem energetic în România”.

Emisiunea “Scamatoriile Iosefinei”, moderată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi, la Gold FM, de la ora 16. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe paginile de YouTube și Facebook ale Radio Gold FM România.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background